Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 2 Years, 11 Months, 3 Weeks, 14 Hours, 36 Minutes, 46 Seconds ago Threads redirecting.
#11
Solved: 2 Years, 11 Months, 3 Weeks, 14 Hours, 36 Minutes, 46 Seconds ago
Ok. Let's start over.

How did you merge the boards? With the merge system or just merging the DBs in phpmyadmin?
-Paul H.
Please feel free to PM regarding issues within the community, the blog, social media pages, or the public image of MyBB.

Cogisne lingua latina?
Reply
#12
Solved: 2 Years, 11 Months, 3 Weeks, 14 Hours, 36 Minutes, 46 Seconds ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
I merged it with the merge system.
Reply
#13
Solved: 2 Years, 11 Months, 3 Weeks, 14 Hours, 36 Minutes, 46 Seconds ago
Ok, this should be in Merge Support then Smile
-Paul H.
Please feel free to PM regarding issues within the community, the blog, social media pages, or the public image of MyBB.

Cogisne lingua latina?
Reply
#14
Solved: 2 Years, 11 Months, 3 Weeks, 14 Hours, 36 Minutes, 46 Seconds ago
(09-23-2011, 09:55 PM)PJGIH Wrote:  Ok, this should be in Merge Support then Smile

No, it should not. I really wish people would read the actual posts by this user. I apologize for missing this thread when I was on during the past few days...

Malcolm likely has the right of this though.
Moving BACK to General Support where this belongs.

Also, Jerlene, was this on your source board that this happened or your destination board?
Reply
#15
Solved: 2 Years, 11 Months, 3 Weeks, 14 Hours, 36 Minutes, 46 Seconds ago
Oops, clicked post too soon...
If its on the destination board, please check the template edits performed by the plugins. It is likely that they got messed up somehow and you'll need to manually fix the affected templates.
Reply
#16
Solved: 2 Years, 11 Months, 3 Weeks, 14 Hours, 36 Minutes, 46 Seconds ago
This user has been denied support. This user has been denied support.
It happened on my destination board. I checked all of the template files marked in green and I fixed it(removed duplicate entries, etc.) but it still happened.
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)