Current time: 07-23-2014, 01:39 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not sure what this is
10-26-2011, 07:15 AM
Post: #1
Not Solved Not sure what this is
Hello,

My Forum's link is http://dedix.comule.com

Not sure what I did, but Main owner's and can not have a signature or post at all.. Everytime I go to edit my signature or post something it come's up as "undefined".. Can someone help me fix this because I don't know what I did to make this happen..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2011, 10:22 AM
Post: #2
Not Solved RE: Not sure what this is
Can you provide a test account? PM me if you prefer.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2011, 03:43 PM (This post was last modified: 10-26-2011 10:37 PM by willisx719.)
Post: #3
Not Solved RE: Not sure what this is
I PMed you a test account. I hope you can figure out what's wrong.
bump!! really need to fix this
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2011, 03:04 PM
Post: #4
Not Solved RE: Not sure what this is
I can't reproduce this.

Which browser are you using?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2011, 04:26 PM
Post: #5
Not Solved RE: Not sure what this is
I'm using Google Chrome. Maybe it's just my account.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | MyBB | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication