Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 12 Hours, 30 Minutes, 52 Seconds ago Loss of custom functionality
#1
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 12 Hours, 30 Minutes, 52 Seconds ago
I'm still noobish to MyBB, but I'll try to explain what my issue is.

I am working on adding custom functionality to my board. I was using 1.6.2 and have recently upgraded to the latest version, and I have since had a major Loss of custom functionality.

Most of what I was working on over the last few months no longer works and is completely borked. Everything worked well in the earlier version I had, but not at all in this version.

What can I do ? Sad
Reply
#2
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 12 Hours, 30 Minutes, 52 Seconds ago
What custom functionalities have you created/modified?
[Image: lSCzrSK.png]
Reply
#3
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 12 Hours, 30 Minutes, 52 Seconds ago
you need to deactivate, and reactivate all plugins. Most of them will not work unless they are all deactivated and re activated after an upgrade.

ACP>configuration > settings > general configuration > disable all plugins

Then reactivate them one by one.
Reply
#4
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 12 Hours, 30 Minutes, 52 Seconds ago
(01-02-2012, 07:10 AM)jmilch Wrote:  you need to deactivate, and reactivate all plugins. Most of them will not work unless they are all deactivated and re activated after an upgrade.

ACP>configuration > settings > general configuration > disable all plugins

Then reactivate them one by one.

That Worked! Thanks. Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)