Current time: 07-23-2014, 01:41 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
12-28-2008, 10:48 AM
Post: #11
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
Fatal error: Cannot redeclare class myplaza_am_handler in /home/mhd-01/www.mybbitalia.com/htdocs/inc/plugins/myplaza/class_myplaza_am_php.php on line 15

I have this error when go on modules!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2008, 12:08 PM
Post: #12
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
@alvarorojas4, activate the inventory module and click the "Add Inventory item" sub tab which is located in the categories page.
@Giangy94, I didn't change anything in _am files I think. And as the error says, there's already a file declaring that class. You may have uploaded some files to the wrong directory. Check inc/plugins/myplaza.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2008, 12:28 PM
Post: #13
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
That file is in that direcotyr(../inc/plugin/myplaza/""files"".php
I upload today the 0.2.3 version!
I don't know what do!!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2008, 02:13 PM
Post: #14
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
that's the problem, the file should be in inc/myplaza Toungue

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2008, 02:18 PM
Post: #15
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
I have the folders in inc/myplaza and also in inc/plugin/myplaza!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2008, 03:39 PM
Post: #16
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
The problem is that you CAN'T have inc/myplaza files (core files) in inc/plugins/myplaza.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2008, 05:12 PM
Post: #17
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
You should just upload it by the file structure you have to the root.

If you have a different name for the admin just upload the admin files to that directory.

Other than that you just need to upload the other files the the root of your server.

[Image: Chasingu.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2008, 05:23 PM
Post: #18
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
Seems I forgot one thing in the download (as always :X)
The inventory.php file. You can download the inventory module from the modules thread at my site. (Check the first post for link). As far as I can remember the changes I commited were not to inventory.php so everybody which uploaded 0.2.3 files over 0.2.2 should have the bug fixed. (see change log for more info on the bug)

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2008, 01:22 PM
Post: #19
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
Is there a way for admins to edit the amount of money a member has?

Cheers.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2008, 01:56 PM
Post: #20
RE: [Public Release] MyPlaza Turbo 0.2.3
AdminCP-->Users and group-->User that you want change-->edit user-->money-->edit his money!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | MyBB | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication