Thread Rating:
  • 16 Vote(s) - 3.63 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.4] MyBB Pro 1.1
#21
[/quote]
Indeed since I put it under the Creative Common license.
[/quote]

What is Creative Common license???
Reply
#22
This user has been denied support. This user has been denied support.
Quote:The download you are attempting to view appears to be invalid.
Reply
#23
(11-17-2009, 05:23 PM)Zomaian Wrote:  Ooh I see the problem:

There seems to be a little mistake in the template but I didn't notice it on IE8 since I was in compatibility mode.

I will get this fixed by now or by today!
Thanks!
Version 1.1 is released - fix for IE table problem.

To fix the problem manually go to Templates - MyBB Pro Templates -> Forum Bit Templates -> forumbit_depth1_cat

Replace the entire content with:
Code:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead" colspan="5">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div><strong><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong><br /><div class="smalltext">{$forum['description']}</div></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="150" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
</table>
<br />

Than go to Forum Display Templates -> forumdisplay_subforums

Replace the entire content with:
Code:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="5"><strong>{$lang->sub_forums_in}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="150" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$forums}
</table>
<br />

If you can not do these changes than you can download 1.1 at the mod page. If the link doesn't work than that means it's being validated.

Thanks for the fast update Smile
Reply
#24
(11-17-2009, 06:20 PM)tomdickandharry Wrote:  What is Creative Common license???
The theme is under this license: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/

Website: http://creativecommons.org/

(11-17-2009, 06:28 PM)labrocca Wrote:  
Quote:The download you are attempting to view appears to be invalid.
Sorry for that I have updated the theme and it seems it has to be re-validated. I will add the zip to the thread Wink.

(11-17-2009, 06:44 PM)Josherz Wrote:  
(11-17-2009, 05:23 PM)Zomaian Wrote:  Ooh I see the problem:

There seems to be a little mistake in the template but I didn't notice it on IE8 since I was in compatibility mode.

I will get this fixed by now or by today!
Thanks!
Version 1.1 is released - fix for IE table problem.

To fix the problem manually go to Templates - MyBB Pro Templates -> Forum Bit Templates -> forumbit_depth1_cat

Replace the entire content with:
Code:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead" colspan="5">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div><strong><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong><br /><div class="smalltext">{$forum['description']}</div></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="150" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
</table>
<br />

Than go to Forum Display Templates -> forumdisplay_subforums

Replace the entire content with:
Code:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="5"><strong>{$lang->sub_forums_in}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="150" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$forums}
</table>
<br />

If you can not do these changes than you can download 1.1 at the mod page. If the link doesn't work than that means it's being validated.

Thanks for the fast update Smile
Your welcome Wink
Reply
#25
Dang, Opera 10 didn't support CSS3. Sad
Reply
#26
Not my fault go send a e-mail to Opera about how they suck that they don't support CSS3 Toungue.
Reply
#27
(11-18-2009, 06:03 PM)Zomaian Wrote:  Not my fault go send a e-mail to Opera about how they suck that they don't support CSS3 Toungue.

Full ack.
Thanks for the theme, I'll use it as a foundation for my next pages design.
Reply
#28
Like Labrocca, me too Wrote:Invalid Download

The download you are attempting to view appears to be invalid.
vBulletin/Wordpress/Magento/MyBB
Developer and Designer
Reply
#29
Download from the attachment until they validated the theme.

http://community.mybboard.net/attachment.php?aid=16027
Reply
#30
Thanks, yea they validated the 1.0 release in less than 24 hours but the 1.1 is taking for ever Sad.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)