Current time: 07-30-2014, 07:08 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merge System Attachments Not Copied
04-10-2011, 05:58 PM
Post: #31
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
It can be a security risk, since it tells not just what modules are installed, but also what versions of them. Dangerous. Anyways, you're on a Linux server so it isn't the Windows bug.

CodeWeavers - CrossOver: Windows Compatibility on Macintosh and Linux
[Image: Advocate_125.png]
Doesn't like unsolicited PMs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2011, 06:06 AM
Post: #32
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
I am running Windows 7 64 bits on my machine. I will try what you suggested.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2011, 11:33 AM
Post: #33
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
(04-11-2011 06:06 AM)Shtok Wrote:  I am running Windows 7 64 bits on my machine. I will try what you suggested.

As your server, not your home computer, correct?

CodeWeavers - CrossOver: Windows Compatibility on Macintosh and Linux
[Image: Advocate_125.png]
Doesn't like unsolicited PMs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2011, 12:41 PM
Post: #34
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
also... even when i select "no" on covert to UTF-8 option. it still mess up my local language.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2011, 01:44 PM
Post: #35
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
Ok, thanks.

CodeWeavers - CrossOver: Windows Compatibility on Macintosh and Linux
[Image: Advocate_125.png]
Doesn't like unsolicited PMs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-17-2011, 10:50 AM
Post: #36
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
are these issues smf2 attachments and utf-8 problem submited to http://dev.mybb.com/projects/mybb-import/ or not
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-17-2011, 01:47 PM
Post: #37
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
UTF8 Issue is:
http://dev.mybb.com/issues/1519

However, it isn't just SMF Attachments. Its all attachments. And not all servers suffer from it. For example, I cannot duplicate it on my home server, or my laptop, both of which run Mandriva Linux, but different versions of Apache, MySQL, and PHP. But, no, it isn't on the bug tracker... yet...

And now it is:
http://dev.mybb.com/issues/1542

CodeWeavers - CrossOver: Windows Compatibility on Macintosh and Linux
[Image: Advocate_125.png]
Doesn't like unsolicited PMs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-18-2011, 01:30 PM (This post was last modified: 04-18-2011 01:43 PM by kashifyy.)
Post: #38
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
(04-17-2011 01:47 PM)Dylan M. Wrote:  UTF8 Issue is:
http://dev.mybb.com/issues/1519

However, it isn't just SMF Attachments. Its all attachments. And not all servers suffer from it. For example, I cannot duplicate it on my home server, or my laptop, both of which run Mandriva Linux, but different versions of Apache, MySQL, and PHP. But, no, it isn't on the bug tracker... yet...

And now it is:
http://dev.mybb.com/issues/1542

you better create another issue because merger system is not compatible with mysql 5.5 Toungue

[Image: stIep.jpg]

this time i was trying to convert from smf2 on my PC with WAMP installed
http://dev.mybb.com/issues/1481

ok here it is... that's target for 1.6.2 version
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-18-2011, 02:11 PM
Post: #39
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
Yes, and 1.6.2 will be released soon, so it'll be out there. Smile

CodeWeavers - CrossOver: Windows Compatibility on Macintosh and Linux
[Image: Advocate_125.png]
Doesn't like unsolicited PMs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-18-2011, 07:36 PM (This post was last modified: 04-18-2011 07:37 PM by kashifyy.)
Post: #40
Not Solved RE: Merge System Attachments Not Copied
Now i have tried with older wamp version

Quote:changelog of wamp version2.0-i -- 07/11/2009
now using 5.3.0
PECL packages are not included anymore (not available on the PHP website)
now using MySQL 5.1.36
now using phpMyAdmin 3.2.0.1
SQLiteManager is not included anymore, not compatible with PHP 5.3.0
minor bug corrected in the php.ini file
the PHP log file has been desactivated since it creates a bug with the phpinfo() function

again, i am getting same attachment problem as my shared hosting server Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | MyBB | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication