Current time: 04-25-2014, 07:07 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)


Jump to the post that solved this thread.
Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
05-08-2011, 03:32 PM
Post: #11
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
Upload the file forumdisplay.php to the /MyBB/ directory.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:33 PM (This post was last modified: 05-08-2011 03:33 PM by Shukaku.)
Post: #12
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
Your kinda exaggerating the error, it's just a 404 Not Found, your forum isn't dead Toungue

If your still getting the error, then your not uploading said file to the right location.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:36 PM (This post was last modified: 05-08-2011 03:36 PM by LeeUk.)
Post: #13
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
(05-08-2011 03:32 PM)Malcolm. Wrote:  Upload the file forumdisplay.php to the /MyBB/ directory.


I have tried that and the file was already there, so I am really confused about what could be wrong.
(05-08-2011 03:33 PM)Shukaku Wrote:  Your kinda exaggerating the error, it's just a 404 Not Found, your forum isn't dead Toungue

If your still getting the error, then your not uploading said file to the right location.


Erm thanks I guess, but my Forum is still not working. And without knowing how to fix it, to be honest its as good as dead.

Cheers
-Lee
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:37 PM
Post: #14
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
What's your forum URL?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:38 PM (This post was last modified: 05-08-2011 03:38 PM by Euan T.)
Post: #15
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
Ah, you've activated the SEF urls.

Could you paste the contents of your .htaccess file? I think that's the problem Smile

@Shukaku: this is the one in his profile: http://www.latest-trends.net/index.php

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:40 PM
Post: #16
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
Have you renamed htaccess.txt to .htaccess ??
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:40 PM
Post: #17
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
(05-08-2011 03:39 PM)Shukaku Wrote:  Thanks euantor, I can see some hacking content now.

Hi theres no Hacking content at all, its Hacking news. My Forum has nothing to do with anytypes of Hacking blackhat or anything trust me, you can search the Forum, and thanks for helping me out with this.

Cheers
-Lee
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:41 PM (This post was last modified: 05-08-2011 03:41 PM by Shukaku.)
Post: #18
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
I deleted that post, see above.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:41 PM (This post was last modified: 05-08-2011 03:46 PM by LeeUk.)
Post: #19
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
(05-08-2011 03:40 PM)Shukaku Wrote:  Have you renamed htaccess.txt to .htaccess ??

Hi bud yes we renamed it because the Google SEO plugin told us to do so etc..
(05-08-2011 03:41 PM)Shukaku Wrote:  I deleted that post, see above.

Thanks, my friend has nothing to do with that type of stuff on his Forum, theres no need for it, I would tell him not to bother if he did anway. Smile

Cheers
-Lee
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2011, 03:43 PM
Post: #20
Solved: 2 Years, 11 Months, 1 Week, 2 Days, 18 Hours, 51 Minutes, 59 Seconds ago RE: I have been an idiot and deleted a forumdisplay.php file and the Forum is not working
This user has been denied support. This user has been denied support.
Paste .htaccess content here bro.

Z5T - Dynamic URL Shortener
My Plugins & Themes
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jump to the post that solved this thread.
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | MyBB | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication