MyBB Community Forums

Full Version: Massmail not sending
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
I am having a problem with Massmail not sending.
I am not sure if its because its to 32,000 people

To start the task I have to manually do it via task manager, after that it doesn't seem to move %
I have been trying to send a mail for 3 days now and its on 7%, even then it's because I have been manually pressing the option in task manager.


I have tried the default PHP mail function and by using SMTP, it doesn't seem to make a difference
Anyone help with this?
Still have this problem.
Still need an answer on this...
(02-02-2015, 12:12 PM)dragonexpert Wrote: [ -> ]Have you tried this: http://docs.mybb.com/1.8/faq/mail/

Sorry for the delay in replying.
I did this, it said sent, but nothing came though.
We are hosted with OVH.
Did you receive any mail from OVH ?
When I've changed my board url, I did a mass mail and OVH blocked them because their protections react (too much mails and too much error returns)
(02-12-2015, 12:21 PM)Crazycat Wrote: [ -> ]Did you receive any mail from OVH ?
When I've changed my board url, I did a mass mail and OVH blocked them because their protections react (too much mails and too much error returns)

You mean emails they send to your inbox? If so then yes.
Any idea what I can do to get around it?
(02-02-2015, 12:12 PM)dragonexpert Wrote: [ -> ]Have you tried this: http://docs.mybb.com/1.8/faq/mail/

Tried it, didn't get the email.
Ask your web host if they have any restrictions on the PHP mail function.
Pages: 1 2