MyBB Community Forums

Full Version: Welcome message/email for new members?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi guys,

I am looking for a way to send an automated email or message to a user when he or she registers. But I cannot for the life of me find where to do this.

Any help would be apreciated,

Thanks.

Btw we are using v1.8.3
Thanks!
Thanks but this doesn't seem to have that option in MyBB 1.8.3
(01-23-2015, 03:31 PM)staking101 Wrote: [ -> ]Hi guys,

I am looking for a way to send an automated email or message to a user when he or she registers. But I cannot for the life of me find where to do this.

Any help would be apreciated,

Thanks.

Btw we are using v1.8.3

I use this: http://mods.mybb.com/view/welcome-pm

Find
compatibility" => "14*,16*

Change to
compatibility" => "14*,16*,18*
(01-28-2015, 12:51 PM)sarisisop Wrote: [ -> ]
(01-23-2015, 03:31 PM)staking101 Wrote: [ -> ]Hi guys,

I am looking for a way to send an automated email or message to a user when he or she registers. But I cannot for the life of me find where to do this.

Any help would be apreciated,

Thanks.

Btw we are using v1.8.3

I use this: http://mods.mybb.com/view/welcome-pm

Find
compatibility" => "14*,16*

Change to
compatibility" => "14*,16*,18*


Fantastic, that looks to have worked :-)

Thanks!!!!
(01-29-2015, 09:52 AM)staking101 Wrote: [ -> ]
(01-28-2015, 12:51 PM)sarisisop Wrote: [ -> ]
(01-23-2015, 03:31 PM)staking101 Wrote: [ -> ]Hi guys,

I am looking for a way to send an automated email or message to a user when he or she registers. But I cannot for the life of me find where to do this.

Any help would be apreciated,

Thanks.

Btw we are using v1.8.3

I use this: http://mods.mybb.com/view/welcome-pm

Find

compatibility" => "14*,16*

Change to

compatibility" => "14*,16*,18*


Fantastic, that looks to have worked :-)

Thanks!!!!

You're welcome, glad I could help.
http://mods.mybb.com/view/welcome-pm

Is anybody using this plugin with 1.8.6? I have it installed but it doesn't seem to be functioning for me.