MyBB Community Forums

Full Version: Stop Page loading blank before displaying content
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi am not sure the subject did justice so here is the problem when I load a page on my forum it displays a blank loading page, so after I did some searching I was made to understand that the page is waiting for the J scripts to load before displaying the content, and that I need to put J scripts after css, html and contents so the question is which templates do I have to make this changes to,........ I have done a lot on my website and I really like the way it is now so please be sure when you give me an answer Thanks in advance
The headerinclude will load all of this. You just need to copy the link and move it to where you want it.
This is my site url check it for yourself http://www.naijawords.cf

The website index loads faster after the change but check it and see if you noticed any glitch as in page formats then tell me he was to stop this
Log into your ACP and go to your headerinclude template.

Copy:

<script type="text/rocketscript" data-rocketsrc="http://naijawords.cf/jscripts/jquery.js?ver=1800"></script>
<script type="text/rocketscript" data-rocketsrc="http://naijawords.cf/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1800"></script>
<script type="text/rocketscript" data-rocketsrc="http://naijawords.cf/jscripts/general.js?ver=1800"></script>
<script language="javascript" type="text/rocketscript" data-rocketsrc="http://naijawords.cf/jscripts/myadvertisements.js"></script>

and paste it after:

<link href="//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.2.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">