MyBB Community Forums

Full Version: Text Editor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
My text editor is not showing up on threads. Whether it's in PM, upon creating a new thread, replying/quoting, nothing. If you view the source it's still showing the codebuttons template, but it's not displaying the button below the smilies.
assuming that you have a legit forum, post forum url & a test user account so that someone can check it
(08-30-2015, 04:01 AM).m. Wrote: [ -> ]assuming that you have a legit forum, post forum url & a test user account so that someone can check it

http://encorersps.com/forums

test account
test123

(08-30-2015, 04:01 AM).m. Wrote: [ -> ]assuming that you have a legit forum, post forum url & a test user account so that someone can check it

It's legitimate. Big Grin
^ test user account login is not working
(08-30-2015, 04:38 AM).m. Wrote: [ -> ]^ test user account login is not working

My apologies. Post has been updated w/ a working account.
I see the editor just fine.
(08-30-2015, 09:15 PM)Cookie123 Wrote: [ -> ]I see the editor just fine.

When you go to make a new thread you see the editor w/ the options such as bold, paragraph alignment etc?
(08-30-2015, 09:28 PM)LukeSet Wrote: [ -> ]
(08-30-2015, 09:15 PM)Cookie123 Wrote: [ -> ]I see the editor just fine.

When you go to make a new thread you see the editor w/ the options such as bold, paragraph alignment etc?

Well, the test account doesn't have the required permission to make new threads, but when posting, yes, I can see the editor perfectly fine.
(08-30-2015, 09:48 PM)Cookie123 Wrote: [ -> ]
(08-30-2015, 09:28 PM)LukeSet Wrote: [ -> ]
(08-30-2015, 09:15 PM)Cookie123 Wrote: [ -> ]I see the editor just fine.

When you go to make a new thread you see the editor w/ the options such as bold, paragraph alignment etc?

Well, the test account doesn't have the required permission to make new threads, but when posting, yes, I can see the editor perfectly fine.

Any clue why I can't see it?

http://prntscr.com/8ar8ec
(08-30-2015, 09:54 PM)LukeSet Wrote: [ -> ]
(08-30-2015, 09:48 PM)Cookie123 Wrote: [ -> ]
(08-30-2015, 09:28 PM)LukeSet Wrote: [ -> ]
(08-30-2015, 09:15 PM)Cookie123 Wrote: [ -> ]I see the editor just fine.

When you go to make a new thread you see the editor w/ the options such as bold, paragraph alignment etc?

Well, the test account doesn't have the required permission to make new threads, but when posting, yes, I can see the editor perfectly fine.

Any clue why I can't see it?

http://prntscr.com/8ar8ec

Not sure. Have you tried a hard refresh, clearing you cookies/cache, etc.?
Pages: 1 2