MyBB Community Forums

Full Version: Problem after a new theme
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi, I'm French, so I will use google translation
Hello, I just installed a new theme on my forum, but I have three problems:

the first two on the creation of topics:
[Image: Capture%20du%202016-01-30%2017:11:03.png]

- Delete the zone "icĂ´ne de message"
- Display tools BBcode, insertions of pictures, videos, colors, font type size ...

- Finally how to assign a color to links automatically.
for there is no difference between the written text and a link, put in blue will be seen that it is a universal code.

Thank you very much for your assistance.
MyBB 1.8.6
www.archidieu.com
You're using a 1.6 theme on 1.8

Use a theme from here http://community.mybb.com/mods.php?actio...ory=themes
hello
you are using a Flat Desire theme, wich is a premium theme from Myskins.org
the fix its quite easy but as you probably using ripped theme pls ask support from the developer (in my opinion)
Hello there,

The forum you have posted does not have the minimum "Powered by MyBB" notice we require for technical support here. In order for us to give you further support, please add the following code to the footer template of your forum:

Admin CP --> Templates & Style --> *expand your template set* --> Footer Templates --> footer
Powered by <a href="http://www.mybb.com">MyBB</a>

I will close this thread until you have reinstated the Powered By line. Please post in the Private Inquiries forum to ask to have this thread reopened, where you can also raise any questions you have about this policy.

With regards,
MyBB Support Team