MyBB Community Forums

Full Version: Issues moving MyBB between hosts
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hello everybody! I attempted to move my MyBB forums from hostgator onto an NFOServers VDS, now, once I remove the old database, and import the pre-existing one, it appears that everything comes through except the webpage is completely blank with no images in display.
I would love to receive some assistance, thank you in advanced!

http://192.223.26.184/
http://www.garnetgaming.net


PS. I attempted to check on my global and default templates and they both appear to be missing?
go to templates - your theme - click open global.css - click save button - Smile

It will generate new cache Smile
(03-29-2016, 08:31 PM)darkhk3r Wrote: [ -> ]go to templates - your theme - click open global.css - click save button - Smile

It will generate new cache Smile

Hello buddy,
I appreciate your help so much!
Np Smile Glad you are happy
(03-29-2016, 08:40 PM)darkhk3r Wrote: [ -> ]Np Smile Glad you are happy

I'm really sorry to be coming in with another issue, my website is now http://garnetgaming.us/ however- while it does bring me to my homepage, it is missing a lot of images, and upon redirecting (for example: left clicking my logo) it redirects me to http://192.223.26.184/index.php which is a functional version of my website.
Have you update the URL in the AdminCP ?

In Site Settings: down near the bottom: Cookie Domain
The domain which cookies should be set to. This can remain blank. It should also start with a . so it covers all subdomains.

Make sure that's set to .garnetgaming.us
Login FTP or Cpanel and go to /inc/ folder and delete 'settings.php' file Then, Go to AdminCP - configuration - settings - click 'site detail' - change url host to your new one - save
Go to your Theme Settings (Templates & Styles -> Your Theme (Options) -> Edit Theme) and check your Image directory.

Also, be sure to rebuild your cache.