MyBB Community Forums

Full Version: Default index_boardstats is broken
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I noticed this problem wasn't just with the theme I installed, it's also an issue with the default mybb theme. Using the latest version of MyBB.

Sc:
[Image: d80f1ca47ade50505b5d88d5a5a6ca53.png]

URL; http://peach.is

Thanks for your support, MyBB!
Prince Tony
which plugins you have in active status ?
(07-05-2016, 06:45 AM).m. Wrote: [ -> ]which plugins you have in active status ?

[Image: 54e956d0cca2bc67281231d20c072764.png]

These are the only active plugins I have right now.
temporarily disable the plugins. does it fix referred issue ?

forum admin panel >> Configuration (Settings) >> General Configuration >> Disable All Plugins
(07-05-2016, 07:23 AM).m. Wrote: [ -> ]temporarily disable the plugins. does it fix referred issue ?

forum admin panel >> Configuration (Settings) >> General Configuration >> Disable All Plugins

It did not unfortunately. Looks like the issue isn't caused by a plugin.
you can try reverting index_stats template
(07-05-2016, 07:32 AM).m. Wrote: [ -> ]you can try reverting index_stats template

Tried that but it doesn't look like it reverts. Template text is still green as if it's been changed. Also copied/pasted index_stats from default theme and it didn't fix the problem.
hmm., that is strange. you may PM me temporary access to your forum admin panel to check it
however I can check it after about an hour ..