MyBB Community Forums

Full Version: Forum Images - No Fa icon but images
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Oke i have phones images i want them as icons for my forums, but i only can find tutorials with fa icons, is there a good tutorial to add images to my forums?
The community Android Freaks is returning again, but the FA icons we dont need, we want to add images, we know it's not smart but people will understand what phone they have.

does anyone know how to fix this problem?
Hi, You can follow this tutorial
http://community.mybb.com/thread-92128.html
And there is a plugin as well
http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=457

Regards
WallBB
oke i've tried it like this: The path to the custom icon to use for this forum. If you want to use different icons for different themes, please use {theme} to represent the image directory of each theme.

i did it like this {theme}/images/samsung1.png but it does not work, how to fix it, or did i do it wrong?
(07-15-2016, 09:26 AM)Wazzyl Wrote: [ -> ]oke i've tried it like this: The path to the custom icon to use for this forum. If you want to use different icons for different themes, please use {theme} to represent the image directory of each theme.

i did it like this {theme}/images/samsung1.png but it does not work, how to fix it, or did i do it wrong?

You have to make sure the image already exists in that directory.
Check it out first by opening your forum's URL and add (ThemeName)/images/samsung1.png and if you get the image you've uploaded, then I can't help further but if you can see the image you've added, then you must've done something wrong.
i mean i dont know how to add these images like that, cause always i do that code but somehow it doesnt work.
(07-15-2016, 09:26 AM)Wazzyl Wrote: [ -> ]oke i've tried it like this: The path to the custom icon to use for this forum. If you want to use different icons for different themes, please use {theme} to represent the image directory of each theme.

i did it like this {theme}/images/samsung1.png but it does not work, how to fix it, or did i do it wrong?

/images/{theme}/samsung1.png
strange i have added it like this: http://androidfreaks.nl/images/project/p...nt_800.jpg i saved it and showing the website but cant find the image somehow.
(07-27-2016, 06:24 AM)Wazzyl Wrote: [ -> ]strange i have added it like this: http://androidfreaks.nl/images/project/p...nt_800.jpg i saved it and showing the website but cant find the image somehow.

The path can't be right then. Maybe the theme uses an image directory so that it is:

 http://androidfreaks.nl/images/project/images...