MyBB Community Forums

Full Version: How to make Portal as the homepage?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hello everyone, ive seen many other threads telling us how to make portal as the index, but it doesn't work now.. can I know how (like a newer version of making portalĀ as homepage) ? thanks.
I just want to know how to make the quick login work... to be extremely clear.

Yours,
Cat
(12-02-2016, 03:48 PM)JoblessCat Wrote: [ -> ]Hello everyone, ive seen many other threads telling us how to make portal as the index, but it doesn't work now.. can I know how (like a newer version of making portalĀ as homepage) ? thanks.
I just want to know how to make the quick login work... to be extremely clear.

Yours,
Cat

If you are using apache (If you are using nginx or something please let us know and we can write instructions for that as well) as your webserver you can set the following in your .htaccess file
DirectoryIndex portal.php
then adjust your logo to link to "http://your.site.name/" rather than "http://your.site.name/index.php" so it'll always take you to the portal. That being said be sure to add a link to index.php (maybe named forums), so people can still add posts. Please let us know if this resolves your issue Smile
I used steps from this thread: https://community.mybb.com/thread-106919.html
I wanna get the quick-login function to work, but there is no quick login I can find.
also thanks for the super fast reply
That tutorial isn't the way I would approach things. It was written in 2011 so it may be for MyBB 1.6. As for the quick login that code should already be in the header templates, does quick login work on other pages. I do not recommend following the steps in that tutorial as they're outdated. Can you provide us a link to your forum so we can look further into your issue. Also please provide us the version number for your copy of MyBB. I was able to use quick login from portal on my test copy of MyBB so I'd like to look into your individual issue but I'll need the forum URL to continue to proceed. Let us know Smile
do you need a test user account?
(12-02-2016, 04:20 PM)JoblessCat Wrote: [ -> ]do you need a test user account?

Yes please, post the URL and login details in a reply below.
http://epicmineworld.rf.gd/
Username : User
Password: temppassword101
Just wondering, have you seen this thread and tried out the replies on here?
https://community.mybb.com/post-1131856.html

I believe it's along the same lines as to what Deatives is saying.
(12-02-2016, 04:27 PM)JoblessCat Wrote: [ -> ]http://epicmineworld.rf.gd/
Username : User
Password: temppassword101

I see the issue. After using quick login it doesn't display you are logged in. It does show that you are logged in on the actual forums. I'm looking into the issue further.
Well thanks for the help Wink
Pages: 1 2