MyBB Community Forums

Full Version: Problem with My Forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hey! So I woke up today with this issue. Any ideas? I'm not a techie but I know how to follow directions Big Grin


[Image: nziH349.png]
delete install folder from root
or access yourwebsite.com/install
Log into your cpanel and go to your file management, from there choose public_html and delete the folder named 'install'. This should then fix the issue for you.
Thanks!!!! This is the new problem now!

[Image: tUBlf62.png]
Go in phpmyadmin and press Repair Table mybbs9_sessions
(12-24-2016, 08:29 AM)AlexanderPep Wrote: [ -> ]Go in phpmyadmin and press Repair Table mybbs9_sessions

Yes this should resolve your issue. Please let us know how you get on.
(12-24-2016, 11:53 PM)Nasyr Wrote: [ -> ]
(12-24-2016, 08:29 AM)AlexanderPep Wrote: [ -> ]Go in phpmyadmin and press Repair Table mybbs9_sessions

Yes this should resolve your issue. Please let us know how you get on.

Tried.. now my forum (perhaps an unrelated issue) has a messed up home page and my /admin redirects to a 404.

[Image: 24HLtZY.png]
can you paste a screenshot of your public_html(or main forum) directory
(12-25-2016, 04:23 AM)Dark-Power-Invader Wrote: [ -> ]can you paste a screenshot of your public_html(or main forum) directory

Thank you everyone for your help!

[Image: WP94dob.png]
Kindly upload all missing directory(you can get them by comparing your current directory and latest downloaded MyBB archive)
Pages: 1 2