MyBB Community Forums

Full Version: functions_post error
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in /home/notoriou/public_html/inc/functions_post.php(871) : eval()'d code on line 6



what is issue ????? website is from  http://www.notoriousvq.com/index.php it shows when u go to the thread

sorry for bad english !

<- snip ->
check the content of postbit template of your forum's active theme (around line 6)
may be code is not closed in correct manner. do you have below code on line 6 ?
<div class="author_information">
(05-01-2017, 07:27 AM).m. Wrote: [ -> ]check the content of postbit template of your forum's active theme (around line 6)
may be code is not closed in correct manner. do you have below code on line 6 ?
<div class="author_information">

hi .m. Thank u for reply

code is

<div class="badge"> 

i fix it to what u say it refreshed it and it reloads white page then back to same eror
^ can you post first 10 lines of the postbit template ..
(05-01-2017, 07:41 AM).m. Wrote: [ -> ]^ can you post first 10 lines of the postbit template ..

yest 1st ten lines is

{$ignore_bit}
<a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
<div class="post classic {$unapproved_shade}" style="{$post_visibility}" id="post_{$post['pid']}">
<div class="post_author scaleimages">
	<if $thread['uid'] == $post['uid'] then>
<div class="author_information"> 
</if>
	{$post['useravatar']}
	<div class="author_information">
			<strong><span class="largetext">{$post['profilelink']}</span></strong> {$post['onlinestatus']}<hr>

but i dont think its postbit problem but prob file problem??
do you have template conditionals plugin installed & activated ? it is required for using if conditions in template.
(05-01-2017, 07:49 AM).m. Wrote: [ -> ]do you have template conditionals plugin installed & activated ? it is required for using if conditions in template.

yes installed and activated it worked great for that current theme. i ahve custom skin working in progress but now it is error of:

inc/functions_forumlist.php(436) : eval()'d code on line 3

15 lines of postbit brother is

{$ignore_bit}
<a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
<div id="post_{$post['pid']}" class="{$unapproved_shade} postbit_wrapper clearfix" style="{$post_visibility}">
	
	<div class="postbit_left">
		<div class="post_author scaleimages">
			{$post['onlinestatus']} {$post['karmastar']}<strong><span class="largetext clearfix">{$post['profilelink']}</span></strong>
			<span class="smalltext">{$post['usertitle']}</span>
			{$post['useravatar']}
			<div class="author_information">
					<span class="smalltext">
						{$post['userstars']}
						{$post['groupimage']}
					</span>
			</div>

very weird never seen error like this before ?
where are you getting that error ? is it on index page or forum display page ?

can you post first 6 lines of forumbit_depth1_cat & forumbit_depth2_cat templates of that specific theme
(05-01-2017, 08:11 AM).m. Wrote: [ -> ]where are you getting that error ? is it on index page or forum display page ?

can you post first 6 lines of forumbit_depth1_cat & forumbit_depth2_cat templates of that specific theme

that is shown on index page

depth1_cat;

<div class="thead{$expthead}">
    <a href="{$forum_url}"><span class="line">{$forum['name']}</span></a><div class="catdesc">{$forum['description']}</div>
</div>
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
</thead>

depth2_cat;

<tr>
<td class="{$bgcolor}" align="center" width="1"><span class="forum_status forum_{$lightbulb['folder']} ajax_mark_read" title="{$lightbulb['altonoff']}" id="mark_read_{$forum['fid']}"><i class="fa fa-commenting"></i></span></td>
<td class="{$bgcolor}">
<strong><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="smalltext">{$forum['description']}{$subforums}</div>
</td>
<td class="{$bgcolor}" align="left" style="width: 80px;"><span class="smalltext">

index;

<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
	<meta name="description" content="Notorious VQ" />
	<meta name="tags" content="repost, gtaphotographers, libertycity, rockstargames, gtaonline, fahcuto, grandtheftauto, ps4, playstation, snapmatic, gtavonline, missvinewood, rockstareditor, xboxone, gtaphotography, vinewood, vicecity, skate4, skatelife, sony, lossantos, gta5, gaming, sanandreas, jdm, gtav, stance, stancenation, lowlife, hellaflush, street racing, streetracing, tuning, tuner, dynocomp, dyno, turbo, 350z, 370z, camaro, camaro5, camaro6, corvette, cammed, camshaft" />
{$headerinclude}
<script type="text/javascript">
<!--
	lang.no_new_posts = "{$lang->no_new_posts}";
	lang.click_mark_read = "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>
</head>
<body>
{$header}
{$ps_header_index}
<div class="alert alert-danger" role="alert"> <a href= "http://notoriousvq.com/" span style= "color: #000"/>Test</span></div>
<div style="float:{$left};width: 100%;">{$forums}</div>
{$boardstats}
{$footer}
</body>
</html>

fixed it was php error