MyBB Community Forums

Full Version: Post buttons; edit, delete, etc
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I went to edit a post today and have noticed that it no longer works. I tested this on another of my sites which had not been upgraded to the latest version and everything worked then. Once i upgraded everything stopped working. 

The problem itself is in any of the post buttons; edit, report, delete, multiquote, etc. When you click on the button it directs me to an error page. Now, this was fine before I upgraded and now none of the buttons work. 

edit: 
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function return_bytes() in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/editpost.php:912 Stack trace: #0 {main} thrown in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/editpost.php on line 912

delete:
[font=Times New Roman]Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function return_bytes() in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/editpost.php:912 Stack trace: #0 {main} thrown in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/editpost.php on line 912[/font]

[font=Times New Roman]reply:[/font]
[font=Times New Roman][font=Times New Roman]Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function return_bytes() in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/newreply.php:1449 Stack trace: #0 {main} thrown in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/newreply.php on line 1449[/font][/font]

[font=Times New Roman][font=Times New Roman]multiquote:[/font][/font]
[font=Times New Roman][font=Times New Roman]it does nothing at all. [/font][/font]

[font=Times New Roman][font=Times New Roman]report:[/font][/font]
[font=Times New Roman][font=Times New Roman]does nothing at all. [/font][/font]

[font=Times New Roman][font=Times New Roman]newthread and newpost:[/font][/font]
[font=Times New Roman][font=Times New Roman][font=Times New Roman]atal error: Uncaught Error: Call to undefined function return_bytes() in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/newthread.php:1109 Stack trace: #0 {main} thrown in /storage/ssd4/917/6680917/public_html/newthread.php on line 1109[/font][/font][/font]

EDIT:I found a fix posted here: https://community.mybb.com/thread-219884.html