MyBB Community Forums

Full Version: Reputation & Report button are not WORKING!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Can someone please help, these two buttons do nothing when I click them!
Link to forum please?
(10-16-2018, 10:11 PM)isoldehn Wrote: [ -> ]Link to forum please?

PM'ed you
Thank you, I'm not quite sure which version of MyBB you are running but it seems in your headerinclude it is still showing:
<script type="text/javascript" src="http://fspostforum.xyz/jscripts/jquery.js?ver=1806"></script>
<script type="text/javascript" src="http://fspostforum.xyz/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1806"></script>
<script type="text/javascript" src="http://fspostforum.xyz/jscripts/general.js?ver=1806"></script>

If you are running 1.8.19 these script versions (1806) are incorrect and you would benefit from using the "Find Updated Templates" function in the Admin CP --> Templates & Style --> Templates --> Find Updated Templates and using the 'diff' report regarding your headerinclude template to see exactly what needs changed (the green will indicate correct, red will indicate your current stuff).

However, noticing that your forum does not include the "Powered by MyBB" or any variation of I will not help any further per MyBB standard (and its also courteous to credit the software you are using).
It's credited in a forum specified "Credits"
Quote:Support Guidelines
Here's the rundown:
No illegal stuff
No hacking, warez
Your board must display the 'Powered by MyBB' message in the footer, and be visible
No racism or hate related content
The full policy can be viewed at https://mybb.com/support/eligibility-policy/.

https://community.mybb.com/announcement-32.html
I didn't realize that, but it'll be added once I can figure out how to fix these errors because however you told me how to do it messed up my whole forum layout

There fixed it! Now can you please help me to get these buttons working.
Absolutely, I’ll do my best to help you solve this issue can you pm me an account with access to the board as it is closed right now. I’m thinking it’s like a conflict with scripts since report and rep are pop outs.

If the button for updated templates messed anything up you likely hit the wrong button instead of “Diff” to just see the difference.
The theme is outdated, one of things that need to be fixed is the modal css in global.css.

I don't recall what the updates were for the rep / report not working, but that is also due to the theme being outdated.