MyBB Community Forums

Full Version: MyBB Destek Talepleriniz...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
(2008-08-31, 02:51 PM)Tickhi Wrote: [ -> ]Arkadaşlar tartışma ortamına girmesini istemem fakat madem iyilik yardımseverlik yapıcaksınız buraya gelen fazla türk olmuyor neden mybbturkiye.com üzerinden yapmıyorsunuz?

Sinan haklı, bence 2 tane siteye ( diğerlerini pek önemsemiyorum açıkcası ) gerek yok gibi..
hem orda hem burda destek vermek isteyende almak isteyende olduktan sonra sorun olmaz. Bence burdan destek verilmeli ya da türk destek siteleri tercih edilebilir ama bu süreç geçici olacağından yani Md açıldığında herkes geri döneceğinden burası daha makul olur.
arkadaşlar ben yardım istedim ama sanırım yabancılar bizim kadar yardımsever değil Smile WYSIWYG Editor linki verebilir misiniz bana 1.2.x için?
(2008-09-01, 11:48 PM)c.stone Wrote: [ -> ]hem orda hem burda destek vermek isteyende almak isteyende olduktan sonra sorun olmaz. Bence burdan destek verilmeli ya da türk destek siteleri tercih edilebilir ama bu süreç geçici olacağından yani Md açıldığında herkes geri döneceğinden burası daha makul olur.

MD Açılsada kurtulsak böyle çok kötü oluyor.

(2008-09-02, 09:13 AM)Emre Wrote: [ -> ]arkadaşlar ben yardım istedim ama sanırım yabancılar bizim kadar yardımsever değil Smile WYSIWYG Editor linki verebilir misiniz bana 1.2.x için?

http://www.mybbturkiye.com/gelismis-edit...12200.html
Buyrun arkadaşım bu konu yardımcı olacaktır size.
http://community.mybboard.net/thread-162...WYG+Editor
evet MD açılsada herşey yerine otursa... MD açılması hakkında bir gelişme var mı yöneticiler buraya geliyorlardır açıklama yaptılar mı? yapacaklar mı?
Arkadaşlar Siteye Üye Olmaya Çalışırken
şifre kısmında Girdiğiniz şifreler birbiriyle uyuşmalıdır Gibi yazıyor Şifrewleri Doğru Giriyorum
Ama Şu var ki
Firefox da Boyle Bir Hata Vermiyor ,
Sadece İE De Boyle Bir Hata Veriyor
Bunu Nasıl Çözebilirz ?
(2008-09-02, 02:40 PM)c.stone Wrote: [ -> ]evet MD açılsada herşey yerine otursa... MD açılması hakkında bir gelişme var mı yöneticiler buraya geliyorlardır açıklama yaptılar mı? yapacaklar mı?

Açıklama yok açılsada bu vakitten sonra birşey olacağını sanmıyorum onlar açılana kadar mybb 1.5 çıkar haha Big Grin
Gerekli ve yeterli açıklamayı site anasayfasında zaten yapmıştım.

Ne zaman açılacağı açıkçası şuan belli değil. Siteyi devredeceğim arkadaşımın meşguliyetinin sürmesi sebebiyle şimdilik site açılmayacak. Şunu da belirtmek isterim ki sitenin açılacağı da kesin değildir. Herhangibir sebepten ötürü site tamamen kapalı kalabilir. Bu durum önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

Sitenin kapalı kalmasından dolayı çeşitli söylemler dolaşmaya başlamış. Lütfen kimse benim adıma başkalarına birşeyler konuşmasın! Herkes kendi işini yapsın benim ya da bir başkasının işine karışmasın. Bu sitede hala "Translator" olarak gözüküyorum ve bu ben istemediğim sürece başkasına verilmeyecektir. İlgililere duyurulur!

Bu bölüm "Internationalization" olarak adlandırılmış ve tüm dillerden isteyen herkesin yazması için açılmıştır. Onun için buraya yazılan Türkçe yada başka herhangi bir dil kalabalık yaratmayacaktır.

Son olarak bazı arkadaşlar bana çeşitli yollarla ulaşmışlar ve siteye sponsor olma konusunda teklifte bulunmuşlar. Hepinize tek tek teşekkür etmekle birlikte tek sorunun sunucu taraflı olmaması nedeniyle bu tekliflerle maalesef ilgilenmiyorum.

Herkese iyi çalışmalar...
Umarım en kısa sürede açarsınız.Amatör kişiler site kalabalığı yapıyorlar sizin yüzünüzden.Açılmazsada burdan destek verirsin herzaman yanındayız Arno Wink
Pages: 1 2 3 4 5