MyBB Community Forums

Full Version: Foutmeldingen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ik heb, enfin, dacht, het forum aan de praat gekregen, met andere woorden, geinstalleerd. Een deel van het vorige forum (phpBB) kunnen importeren, overgezet naar de meest recente versie.
Echter bij het plaatsen van een testbericht kreeg ik plots een resem foutmeldingen te zien die ik niet kreeg voor het updaten van het forum naar de laatste versie.
Omdat ik een tamelijke leek ben met MyBB had ik graag hier hulp ingeroepen.
Wie kan me vertellen wat er verkeerd is (gegaan) en wat ik moet doen om het forum zo vlug als mogelijk online te krijgen voor onze gebruikers.
Op de volgende url is het forum te bereiken:
http://www.tenduinen.be/myBB/
en op de volgende url's zijn een aantal screenprints te vinden van de bewuste foutmeldingen:
http://www.tenduinen.be/test/Clip.jpg
http://www.tenduinen.be/test/Clip_2.jpg
http://www.tenduinen.be/test/Clip_3.jpg
http://www.tenduinen.be/test/Clip_4.jpg

Bedankt bij voorbaat voor de hulp !!

Grtz

Lambert
Nu kan ik je niet direct helpen, maar ik heb regelmatig gelezen op het forum hier dat als je phpbb wilt omzetten je eerst een oudere versie van mybb nodig hebt, en daar dan die omzet script bij moet gebruiken, pas dan mybb omzetten naar de laatste versies. Als ik je was zou ik met name even rustig doornemen op het Engelstalige deel hoe dit werkt enzo.
Klopt helemaal knol, ik heb dit ook op die manier gedaan, dus convert je phpbb forum eerst naar bijvoorbeeld mybb1213 en daarna pas na 144. let wel op dat als je upgrade naar 144 er geen enkele plugin ingeschakeld mag zijn.

Grtz
Beste Knol en Erigo19,

ik heb nochtans deze procedure nauwgezet gevolgd...
Zelfs na 2 opeenvolgende nieuwe installaties blijf ik met dit fenomeen zitten...
Weet je wel zeker dat dit probleem niet komt door de hosting van je site?
Zie steeds berichten in die afbeeldingen over inc/class_parser.php, die zou dunkt me normaal moeten werken, je zou kunnen overwegen hier in het engelstalige deel wat vragen te stellen, denk dat die vaak meer info kunnen geven over je problemen!