MyBB Community Forums

Full Version: MyBB 1.4.9 Turkish Pack UTF-8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Version : 1.4.9
Char Set : UTF-8
Password : No
Turkish Translator : MyBB Turkiye
teşekkürler tickhi 2.0 gidiyoruz hadi bakalım...
Thanks for sharing.

Bende mtr çevirisi kullanmaktayım ellerinize sağlık.
Başarılar Tickhi
(2009-09-25, 01:50 PM)by-naboyuki Wrote: [ -> ]Başarılar Tickhi

http://www.turkmybb.com/member.php?action=profile&uid=7

benim adımla kendi sitene üye olup banlama senin kıytırık sitene üye olucak biri zaten değilim + çevirini yapıcak kadar ingilizcen bile yokken destek sitesi açmışsın.Buralara gelip yazma kendini rezil etme dünyaya.
Ben Salak Degilim Salak Olan Sensin Kendim Üye Olub Baktım Tickhi Yazıo Bende Banladım [email protected] senin degilmi ?
Evet salak olan biziz onun için bir numarayız siz hala böyle işlerle uğraşıyorsunuz değilmi ? Email kayıtlarından mailin gidip onaylandığını göster ozaman admin panelinden ekran görüntüsü koy canımı sıkma benim daha fazla.Mail loglarına nereden bakılacağını bilmiyorsan destek iste yardımcı oluruz sana.
1. Sen Bir Numara Degilsin Her Zaman MD En İyi Destek Sitesi
2. Sen Önce Kendine Destek Ol Ondan Sonra Bize Destek Ol
3. 2 Gün Sonra Mybbturkiye Full Yedegini Dagıtıcam
4. Sende İstersen Mail Atarım
Ya Nayboki sen yıllardır değişmedin hiç ! Herzaman aynısın. Hırsız kelimesini kullanmak istemıyorum ama senin yaptığında 1000 i geçti arkadaş.Sürekli milletten birşeyler çalıp biryere gelmeye çalışıyorsun ve her zamanda hüsrana uğruyorsun.MTR yi övüyorsun işin bozulunca ondan kötüsü olmuyor.Sana tavsiyem (birazda delikanlı adamsan) çevirinin gerçek sahibini (biz yada bir başkası ) düzeltmendir.Burada polemik yaratmak amacında değilim ki zaten konu yeterince sapmış sende beni dinle git çevirini düzenle muhabbeti uzatma !
Kimin bir numara olduğunu bırakta üyeler söylesin.MTR eklentileri MTR portalları MTR temaları + MTR çevirisi kullanarak üstüne MTR ye laf atmaya çalışarak kendini rezil ediyosun.
Pages: 1 2