MyBB Community Forums

Full Version: Updates?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hallo,

Graag wou ik vragen hoe gebruikers van de Nederlandse vertaling nu kunnen te weten komen wanneer er een update van het Dutch language pack beschikbaar is.

Aangezien enkele bestanden van de download op de website aangepast zijn rond 17/04.

destroyer
De laatste versie van het taalpakket is altijd te vinden in http://community.mybboard.net/showthread.php?tid=3565. Bij een nieuwe versie van het taalpakket zal het eerste bericht in die discussie worden bijgewerkt, evenals een extra bericht aan de discussie worden toegevoegd, zodat men een nieuw bericht in die discussie zal opmerken en bij het lezen hiervan ook weet van de update.

De laatste versie dateert al van een tijdje geleden, er wordt in die discussie gesproken over eind januari. Het eerste bericht, zo valt te zien, is later nog gewijzigd, maar dit zal waarschijnlijk geweest zijn om enkele kleine dingen in dat bericht bij te werken, zoals nieuwe versienummers (zoals ik zojuist nog gedaan heb). Het taalpakket zelf hoefde niet bijgewerkt te worden voor nieuwe versies: het blijft gewoon werken. (Zolang er geen discussiepunten over de vertaling worden aangekaart, neem ik aan dat de huidige versie gewoon goed is.)

Recentelijk hebben we een begin gemaakt met het prominenter aanbieden van vertalingen, onder andere door deze direct op http://www.mybboard.net te plaatsen, misschien dat je dit bedoelt met '17/04'. Dit heeft wel wat voordelen, maar ook wel wat nadelen; bij een nieuw taalpakket zal het even duren voordat deze versie is bijgewerkt. We moeten hier misschien nog even naar kijken om de tijd die het kost om een verbeterde versie te uploaden, zo kort mogelijk te maken.

Hopelijk is het nu iets duidelijker Smile
Het is heel wat duidelijker nu, bedankt.