MyBB Community Forums

Full Version: Pages don't refresh - load from cache!! :(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
On my forums (latest myBB version), it loads a cached page of the forums, instead of the new page..

e.g. It shows I still have a unread PM when I have already read the PM. And if i click View New Posts, it still shows there are no new posts when there are new posts..

I have cleared browser cache and this is happening on all browsers and even on my iPhone!

I cannot see any new posts made because of this without pressing CTRL+F5. I have cleared cache in my browser too, and the problem persists on all browsers and devices (iPhone etc.)

It is also doing this in the AdminCP!!

Please help this is rather urgent.

Thanks

P.S I have Send No Cache headers to YES and that doesnt help!
Do you have any other software running on your server??
(06-10-2011, 09:20 PM)MattRogowski Wrote: [ -> ]Do you have any other software running on your server??

What kind of software Matt? I haven't installed any software it just started happening all of a sudden. I didn't change anything on the server/forum configuration at all so I am really baffled as to why this is happening! Sad
Anything like WordPress, or any caching software anywhere?? There has to be something set up somewhere if it's caching this hard.
I spoke to my hosting company and they were tweaking their caching settings.. It was set at 40 seconds o.0

I have asked them to disable it completely now..

Thanks for the assistance Matt.

I am still getting that other problem though with editing the username style of a group Sad

http://community.mybb.com/thread-94603-page-2.html
What's in your .htaccess file?
(06-11-2011, 02:45 AM)Renegader Wrote: [ -> ]What's in your .htaccess file?

The caching problem is fixed thanks.

Or are you referring to the other problem?