Users browsing this forum: 3 Guest(s)
Forums in '1.6 General Support'
Need help? Start here first.
We have listed quick fixes and solutions to common problems on our docs site. Save your time by reading this first!

- Posts

- Threads

-

1.6 General Support
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [desc]
Forum Announcements
    This is an Archived Forum - - - 2008-01-01, 12:00 PM
Normal Threads
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [General] Board Name in General Configuration
james12, 2010-08-29, 08:08 PM
5 2,314
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-29, 08:51 PM
Last Post: james12
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [Upgrading] ragarding "fatal error"
Gert, 2010-08-28, 09:38 PM
5 2,803
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-29, 09:02 PM
Last Post: Matt
  Thumbs Up
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [Installing] need help to reinstall forum
AKT, 2010-08-28, 06:59 PM
6 2,219
  • 1 Vote(s) - 4 out of 5 in Average
2010-08-29, 09:03 PM
Last Post: Matt
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post Ergh help!! (Pages: 1 2 3 )
ceegee, 2010-08-28, 09:11 AM
25 6,625
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-29, 09:06 PM
Last Post: Matt
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [General] Thread prefix charset
5ms, 2010-08-27, 08:06 AM
3 1,958
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-29, 10:15 PM
Last Post: 5ms
  Thumbs Down
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post Error Assigning Moderator
Kaleb M, 2010-08-29, 10:38 PM
1 1,152
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-29, 10:39 PM
Last Post: Matt
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [How To?] Install Dark glow Buttons?
articman, 2010-08-30, 02:22 AM
2 1,954
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 02:27 AM
Last Post: articman
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [solved]? Random text appears
Lo., 2010-08-30, 02:49 AM
0 943
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 02:49 AM
Last Post: Lo.
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [Error Message] 500 Internal Server Error in my MyBB 1.6 (Pages: 1 2 3 )
E-Hero Kyle, 2010-08-29, 12:07 PM
23 10,409
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 03:00 AM
Last Post: E-Hero Kyle
    5 2,255
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 03:36 AM
Last Post: Jitendra M
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post How to change editor colors?
Squiddy, 2010-08-29, 10:07 PM
2 4,308
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 05:36 AM
Last Post: Squiddy
  Exclamation 1 1,407
  • 1 Vote(s) - 5 out of 5 in Average
2010-08-30, 07:50 AM
Last Post: Kodaks
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [Error Message] SQL ERROR (Pages: 1 2 )
Bumiayu, 2010-08-27, 01:56 PM
10 3,995
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 08:28 AM
Last Post: Bumiayu
    1 1,425
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 09:17 AM
Last Post: Polarbear541
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [General] Are attatched files hotlink protected?
james12, 2010-08-30, 03:01 AM
2 1,331
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 11:00 AM
Last Post: Alex Smith
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [Error Message] Error while Importing a Theme
flo940, 2010-08-30, 10:30 AM
4 2,557
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 12:14 PM
Last Post: flo940
  Question
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [General] IE crashes after upgrade from 1.4.13 to 1.6
D-X69, 2010-08-29, 05:21 PM
5 3,217
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 12:58 PM
Last Post: alv4
  Lightbulb
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [General] permission problem with admin folder
tahoma, 2010-08-28, 06:32 PM
4 1,983
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 01:10 PM
Last Post: tahoma
  Information
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post [Installing] Theme doesn't appear in list. (Pages: 1 2 )
zanax, 2010-08-30, 12:53 PM
12 4,156
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 01:35 PM
Last Post: zanax
   
Solved: 10 Years, 8 Months, 2 Weeks ago Go to first unread post Pink colour thread
dees, 2010-08-29, 07:53 PM
4 2,181
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
2010-08-30, 01:45 PM
Last Post: dees


  New Posts
  Hot Thread (New)
  Hot Thread (No New)
  No New Posts
  Contains Posts by You
  Closed Thread

Search this Forum:

Forum Jump: