Thread Rating:
  • 21 Vote(s) - 4.52 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] MyFacebook Connect 3.6
i followed everything. still get
NCISForum
You didn't let us login with your Facebook account. Please authorize our application from your Facebook Application manager if you would like to login into our Forum.
Reply
Are you sure to have configured the application with Sandbox Mode = Disabled? http://community.mybb.com/thread-137797-...pid1002117
[Image: fSGNVQj.png]
Reply
With this plugin and Twitter Connect MyBB went to the next step.
Com este plugin e Twitter Connect o MyBB foi para a próxima etapa
[Image: 468x60_bf4brasil_site_zpsd7eefd7f.png]
Reply
im getting the "you didnt let us log in thing aswell
Reply
(2013-05-09, 06:00 PM)Shade Wrote: Are you sure to have configured the application with Sandbox Mode = Disabled? http://community.mybb.com/thread-137797-...pid1002117

Yep, done all that.
Reply
(2013-05-09, 10:47 PM)therussiangamer Wrote:
(2013-05-09, 06:00 PM)Shade Wrote: Are you sure to have configured the application with Sandbox Mode = Disabled? http://community.mybb.com/thread-137797-...pid1002117

Yep, done all that.

Would you mind giving me access to your Facebook Application and eventually to your board's admin control panel, so that I can check what's wrong with it? Thank you.
[Image: fSGNVQj.png]
Reply
(2013-05-10, 10:47 AM)Shade Wrote:
(2013-05-09, 10:47 PM)therussiangamer Wrote:
(2013-05-09, 06:00 PM)Shade Wrote: Are you sure to have configured the application with Sandbox Mode = Disabled? http://community.mybb.com/thread-137797-...pid1002117

Yep, done all that.

Would you mind giving me access to your Facebook Application and eventually to your board's admin control panel, so that I can check what's wrong with it? Thank you.

Yep, I will PM you details of account.
Reply
After updating latest version te link of login with Facebook is gone?
Reply
No, it isn't.
[Image: fSGNVQj.png]
Reply
Hi Shade, I am using in my forum the "FaceBook Connect (1.4)", created by Lennart Sauter.
I had to fix already a issue manually after an update, and I am worried for the lack of updates.
Do you think it would be possible to use your plugin instead, and keep the account created by the other plugin?

thanks
Eco
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)