Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 4 Years, 5 Months, 3 Weeks ago Page loading text only
#1
Solved: 4 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
Loading text only http://71.212.45.37:5910/Forum/

I am a bit stumped on this. I am thinking it is a permission issue. Any help will be greatly appreciated.

Regards,

-Kung Lee
Reply
#2
Solved: 4 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
ACP -> Configuration -> Site Details -> Board URL is outdated, change it to the correct IP
EDIT: and you need to do that for cookies too: http://community.mybb.com/thread-126359.html
Reply
#3
Solved: 4 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
Please set this to Solved if that worked for you.
Reply
#4
Solved: 4 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
(12-18-2014, 12:22 AM)Leviathan Wrote: Please set this to Solved if that worked for you.


It did not work. Sorry!


The page is still only loading text, no images. The images only load when accessing from the test server it is on locally.
There must be something in the config that allows the public access to the forum's image files so that they load?
Reply
#5
Solved: 4 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
You board URL and cookie settings are still incorrect. Make sure the board URL is set to http://71.212.45.37:5910/Forum
No longer involved in the MyBB project.
Reply
#6
Solved: 4 Years, 5 Months, 3 Weeks ago
(12-22-2014, 06:38 PM)NathanĀ Malcolm Wrote: You board URL and cookie settings are still incorrect. Make sure the board URL is set to http://71.212.45.37:5910/Forum



THAT WAS THE SOLUTION... YAY!

THANK YOU ALL......
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)