Jump to the post that solved this thread.
Solved: 6 Years, 6 Months, 1 Week ago [How To?] fix 'Smiles' box showing some images & some only text-descriptions ?
#1
Solved: 6 Years, 6 Months, 1 Week ago Question 
After adding some text (at the' newthread' template) above the 'Your Message' box, the New Thread 'Smiles' box is showing some smile images and some smile text-descriptions (scrnshot attached).

The added text is a (amateur I admit Confused ) temp alternative answer to the 12-09-2014  [How To?] include text boxes in new standard thread post form message box  question, which has not had any comments yet.

Thoughts on how to 'correct'... ie show all images, not text ?


Attached Files Thumbnail(s)
   
Thanks again for your help !
akm
Reply
#2
Solved: 6 Years, 6 Months, 1 Week ago
We have completely no clue which code you used, sharing it here would be a good thing.. Please keep in mind that providing as many details as possible will result in faster help.
Reply
#3
Solved: 6 Years, 6 Months, 1 Week ago
Thanks for the reply.
Code is as follows...

<!-- working with message text 'rules' text area and added title notes below, 150107... changed cols="70" to "60" -->
<font color="red"><font size="2">  
<u>Please Note:</u> &nbsp If you are entering info in for the 
<br>
<font size="3">
Specific Category
<br>
<font size="2">
forums, please use the following format, thank you.
<br>
<font size="3">
Name:__________
<br>       
Phone:__________
</font>
<textarea name="message" id="message" rows="20" cols="60" tabindex="2">
{$message}
</textarea>

(2015-01-08, 04:28 AM)Destroy666 Wrote: We have completely no clue which code you used, sharing it here would be a good thing.. Please keep in mind that providing as many details as possible will result in faster help.
Thanks again for your help !
akm
Reply
#4
Solved: 6 Years, 6 Months, 1 Week ago
make sure you are closing as many font tags you have opened... i see 5 font tags opened but only one closed.... not sure whether that has any impact on your issue...

btw, usage of <font> tag is not preferred nowadays, use span and style it with css instead....
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply
#5
Solved: 6 Years, 6 Months, 1 Week ago
Either fix what mmadhankumar said or you can use this plugin which does a similar thing: http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=322 If I understood the other thread correctly (again, not enough details), it will be more suitable for your needs.
Reply
#6
Solved: 6 Years, 6 Months, 1 Week ago
Thank you for the suggestion/s !
Yes, adding the </font> closure tags did seem to fix the 'smiles' display problem, although in our normal use of font tags, adding the </font> tag at the end of the end of several font changes usually seems to work... but seems like 'smiles' dont like it.  
Rolleyes
Quote:mmadhankumar
make sure you are closing as many font tags you have opened... i see 5 font tags opened but only one closed.... not sure whether that has any impact on your issue.

Thanks, will definitely look at the plugin !

Quote:Destroy666
Either fix what mmadhankumar said or you can use this plugin which does a similar thing: http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=322 If I understood the other thread correctly (again, not enough details), it will be more suitable for your needs.
Thanks again for your help !
akm
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)