Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved [Error Message] Error with admin cp getting logged out
#1
Not Solved Sad 
Hello All I have installed mybb correctly and I tried to login into admin cp and when I logged in I click on an option then I get logged out with this message 'Invalid administration session' I have put a gif below so you can see what happens thanks for your time

GIF:
click me for gif
#2
Not Solved
can we have your forum url to check
#3
Not Solved
(05-02-2015, 02:32 AM).m. Wrote: can we have your forum url to check

yes My forum link is:

http://demonmoddingforums.com
#4
Not Solved
cookie domain should be .demonmoddingforums.com
first change the setting in ~/inc/settings.php file and then at the General Configuration settings of admin panel

you can follow cookie settings guidance
#5
Not Solved
(05-02-2015, 11:11 AM).m. Wrote: cookie domain should be .demonmoddingforums.com
first change the setting in ~/inc/settings.php file and then at the General Configuration settings of admin panel

you can follow cookie settings guidance

this still happens
#6
Not Solved
^ missed dot before demonmoddingforums.com for the cookie domain
#7
Not Solved
(05-02-2015, 11:33 AM).m. Wrote: ^ missed dot before demonmoddingforums.com for the cookie domain

I put .demonmoddingforums.com
#8
Not Solved
^ clear your browser cookies and try again.
if it doesn't help then you may PM me your forum admin panel login to check - you can change your credentials later
#9
Not Solved
(05-02-2015, 11:45 AM).m. Wrote: ^ clear your browser cookies and try again.
if it doesn't help then you may PM me your forum admin panel login to check - you can change your credentials later

still didnt work Ill send you

(05-02-2015, 11:45 AM).m. Wrote: ^ clear your browser cookies and try again.
if it doesn't help then you may PM me your forum admin panel login to check - you can change your credentials later

I sent you the login when are you gonna fix?
#10
Not Solved
^ admin panel navigation is working fine for me and no fixing required to login
can you try using another browser or clear cookies in current browser, close & reopen browser to try again


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)