[Rejected] [IMG] and [Video] tags not working correctly
#1
Okay,

I had an issue with 'img' and 'video' tags, they were only displaying as links across my site. After some research I learned that an upgrade disabled the parsing of videos and images in posts from the UserCP. So I changed it for everyone so they could see them again.

However, I have two other plugins where I'm having this issue. DVZ Shoutbox, and Recent Status Updates. Instead of the video/image being embedded it shows it as a link:

[Image: http://i.imgur.com/0o9W6QS.png]

This used to work in DVZ Shoutbox before, I know that. I'm not as sure in the recent status updates plugin. It's weird because they're both trying to parse it, but for some reason it keeps coming out as a link like that. Is there some kind of global setting or file edit I can make to parse MyCode across the entire site?
Reply
#2
http://community.mybb.com/announcement-22.html Wrote:1. Make sure it's a bug

With the plugins and themes you're using your MyBB forum is unique; we need to make sure the problem you've found is actually a problem with MyBB or whether the problem is elsewhere.

Rejecting. The only problem described here that can be considered a MyBB bug is the possible upgrade problem, which we're aware of internally, but noone managed to find the cause yet. If you have more info about reproduction steps, feel free to share.

(2015-07-29, 04:43 PM)ComputerKhaos Wrote: Is there some kind of global setting or file edit I can make to parse MyCode across the entire site?

Global setting - no. File - a plugin file - but that's a question that should be asked in support forums.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)