Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 3 Years, 7 Months, 3 Weeks ago Inline Moderation Not Working (jQuery Issue?)
#1
Solved: 3 Years, 7 Months, 3 Weeks ago
Recently - though I cannot pinpoint exactly when - inline moderation ceased to work on my forum (located at alonimi.net).  When selecting posts, the counter does not increase, and it behaves as though I have not selected anything. I am running 1.8 and using a heavily modified version of the theme Carbon. I have not modified my theme since before moderation stopped working. I've tried disabling all of my plugins, but it continues not to work even with everything disabled. Searching around suggests that my issue is related to jQuery, but none of the solutions I found in other threads seem to have worked with my forum. I'm probably missing something obvious, but I have no idea what.

This is my current  headerinclude:

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.js?ver=1806"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1806"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1806"></script>

{$stylesheets}
<script type="text/javascript">
	lang.unknown_error = '{$lang->unknown_error}';
	lang.select2_match = '{$lang->select2_match}';
	lang.select2_matches = '{$lang->select2_matches}';
	lang.select2_nomatches = '{$lang->select2_nomatches}';
	lang.select2_inputtooshort_single = '{$lang->select2_inputtooshort_single}';
	lang.select2_inputtooshort_plural = '{$lang->select2_inputtooshort_plural}';
	lang.select2_inputtoolong_single = '{$lang->select2_inputtoolong_single}';
	lang.select2_inputtoolong_plural = '{$lang->select2_inputtoolong_plural}';
	lang.select2_selectiontoobig_single = '{$lang->select2_selectiontoobig_single}';
	lang.select2_selectiontoobig_plural = '{$lang->select2_selectiontoobig_plural}';
	lang.select2_loadmore = '{$lang->select2_loadmore}';
	lang.select2_searching = '{$lang->select2_searching}';

	var cookieDomain = '{$mybb->settings['cookiedomain']}';
	var cookiePath = '{$mybb->settings['cookiepath']}';
	var cookiePrefix = '{$mybb->settings['cookieprefix']}';
	var deleteevent_confirm = '{$lang->deleteevent_confirm}';
	var removeattach_confirm = '{$lang->removeattach_confirm}';
	var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
	var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
	var use_xmlhttprequest = '{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}';
	var my_post_key = '{$mybb->post_code}';
	var rootpath = '{$mybb->settings['bburl']}';
	var imagepath = '{$theme['imgdir']}';
  	var yes_confirm = '{$lang->yes}';
	var no_confirm = '{$lang->no}';
	var MyBBEditor = null;
	var spinner_image = "{$theme['imgdir']}/spinner.gif";
	var spinner = "<img src='" + spinner_image +"' alt='' />";
	var modal_zindex = 9999;
</script>{$myalerts_js}


Any suggestions would be greatly appreciated.
Reply
#2
Solved: 3 Years, 7 Months, 3 Weeks ago
looks like inline moderation is working at forum display (threads list) but not on the threads.
can you trace the cause for below js error
Quote:ReferenceError: quick_quote is not defined
Reply
#3
Solved: 3 Years, 7 Months, 3 Weeks ago
Well, heck. It seems to be related to MHeditor. Searching with that in mind gave me a little more info about editor/moderation conflicts. If I enable MHeditor in quick replies, it fixes the problem. However, I don't really like that fix, because I think it looks... cluttery? I'm finicky about that sort of thing, that's why I'm using MHeditor in the first place. It seems that if I were using CKEditor, I would be able to edit hooks.php, but MHeditor does not seem to have that file. I don't know much about plugins, so poking around in the code isn't helping me much, since I have only the vaguest idea what I'm looking at; is there another file I can edit?

Regardless, thank you for pointing me in the right direction! I figured I was missing something obvious.
Reply
#4
Solved: 3 Years, 7 Months, 3 Weeks ago
file: ~/inc/plugins/mheditor/functions_mheditor.php Lines: 1146 - 1151

$post['iplogged'] = '<button style="display: none; float: right;" id="qr_pid_'.$post['pid'].'">'.$lang->postbit_button_quote.'</button>
<script type="text/javascript">
	$(document).ready(function() {
		quick_quote('.$post['pid'].',\''.$post['username'].'\','.$post['dateline'].');
	});
</script>'.$post['iplogged']; 
above code segment can be commented out for the temporary fix of the referred issue
Reply
#5
Solved: 3 Years, 7 Months, 3 Weeks ago
Wonderful! My problem is solved, at least for now. Hopefully the creator of the plugin will update in order to account for this issue, but for now, I can moderate individual posts again. Thank you so much!
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)