Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago Quick Search Not Operating[Solved]
#1
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
Quick search only operates when you use enter on your keyboard.  I compared the header quicksearch from the default theme to my theme and the only thing different is the notation for the icon here is the code:


<form action="{$mybb->settings['bburl']}/search.php" method="post">
<fieldset id="search">
<input name="keywords" type="text" class="textbox" placeholder="Search Forum for E-Books" />
<i class="fa fa-search search_icon"></i><input value="" type="submit" class="search_icon" />
<input type="hidden" name="action" value="do_search" />
<input type="hidden" name="postthread" value="1" />
                        </fieldset>
                        </form>

Of you place your mouse over the icon it shows as a link but does not work

Site:
https://ebookprism.com

Thanks Shy


Reply
#2
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
I don't see any quicksearch on your website, did you remove it?
Check out all my submissions here - click me
MyBB support at it's finest. 
Reply
#3
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
(2017-09-30, 11:10 PM)Nasyr Wrote: I don't see any quicksearch on your website, did you remove it?

No I have not removed it, isn't that the one that is in the upper right hand corner of the website like here that says search forums? Or is that the regular search.php I thought that was the detailed search


Reply
#4
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
This is how I see your index page - https://i.imgur.com/AByJBIT.png
No quick search anywhere on it?
Check out all my submissions here - click me
MyBB support at it's finest. 
Reply
#5
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
But this is how it appears in all three of my browsers:

   


Reply
#6
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
Very strange then as I cannot see it, would need another member to confirm.
Check out all my submissions here - click me
MyBB support at it's finest. 
Reply
#7
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
No Problem.. Maybe that is the error... that somehow it is not configured correctly?


Reply
#8
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
(2017-10-02, 10:13 PM)Starnova Wrote: No Problem.. Maybe that is the error... that somehow it is not configured correctly?

It should be there unless the code is different. If the search has been moved in the header template within the comments field it might be set for admins only. So in the header template do you see;

{$quicksearch}
{$welcomeblock}
<!-- </div> in header_welcomeblock_member and header_welcomeblock_guest -->
<!-- </div> in header_welcomeblock_member and header_welcomeblock_guest -->

If not go to header_welcomeblock_member_adminis there a {$quicksearch} there?
Check out all my submissions here - click me
MyBB support at it's finest. 
Reply
#9
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
(2017-10-05, 06:54 PM)Nasyr Wrote:
(2017-10-02, 10:13 PM)Starnova Wrote: No Problem.. Maybe that is the error... that somehow it is not configured correctly?

It should be there unless the code is different. If the search has been moved in the header template within the comments field it might be set for admins only. So in the header template do you see;

{$quicksearch}
{$welcomeblock}
<!-- </div> in header_welcomeblock_member and header_welcomeblock_guest -->
<!-- </div> in header_welcomeblock_member and header_welcomeblock_guest -->

If not go to header_welcomeblock_member_adminis there a {$quicksearch} there?

Header+
  <div class="wrapper">
    <ul class="menu top_links">
      {$menu_search}
      {$menu_memberlist}
      {$menu_calendar}
      <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=help" class="help"><i class="fa fa-question-circle toplinks-help"></i>{$lang->toplinks_help}</a></li>
    </ul>
    {$welcomeblock} 
    <!-- </div> in header_welcomeblock_member and header_welcomeblock_guest --> 
    <!-- </div> in header_welcomeblock_member and header_welcomeblock_guest --> 
	 </div>
</div>
But no search reference that I see in welcome back... so I don't know what I should do


Reply
#10
Solved: 4 Years, 1 Month, 1 Week ago
Can someone kindly help me? this and one other thing are the only mishaps on the site after the move


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)