Not Solved Welcome Panel
#21
Not Solved
It shows correctly on any forum I've used it in.

Maybe something has changed in RC3 that needs updated.
@ryanashbrook
Do NOT PM me for Support!
#22
Not Solved
beesbees Wrote:Heh well, I found one slight bug, the stats dont show correctly... the number of posts is 0...
Have you read the RC3 Released announcement? I think there is a fix in that thread Rolleyes
Matt Light
MattLight.com
If you want my help, be sure to follow the posting tips.
#23
Not Solved
Quote:Your stats:
Title: myBB Templates Administrator
I just registered at your forum and I got to see this in the panel :/.
#24
Not Solved
Ahh that would be a bug in my script. Smile

I have custumized it for that site, to display more than it actually does, I'll fix this when I upgrade.
@ryanashbrook
Do NOT PM me for Support!
#25
Not Solved
also:
Quote:nothing at user group, shouldn't this say 'Registered'?
Board stats:
Authorities Online: (Names)
#26
Not Solved
Ok, since this is specific to my site please post any problems with it there. This thread is for problems with using the hack on your site. Smile
@ryanashbrook
Do NOT PM me for Support!
#27
Not Solved
I didn't knew what exactly you modified for your site ...

I can't seem to install it, can't find
if($settings['modcolumn'] != "off") {
in index.php
nor
$welcomeguest
<table>
in the templates.
#28
Not Solved
I need to update my hacks to RC3. This will be done possibly tomorrow, and days after.

I have numerous released and un-released hacks that need porting, un-released ones being first priority.

I hope you understand. Smile
@ryanashbrook
Do NOT PM me for Support!
#29
Not Solved
Welcome Panel, in it's current state, won't work with RC3.

It is currently on the top of my list to port over to RC3, but due to the change in the way stats are grabbed it's going to take a little while longer.
@ryanashbrook
Do NOT PM me for Support!
#30
Not Solved
The welcome panel works for me.. with just that 0 posts error :/

www.gamesnetuk.co.uk/forums.php

See?

Edit: This is what it looks like when ya reagistered:



Attached Files Thumbnail(s)
   


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)