MyBB Community Forums
[For 1.6] Google SEO 1.6.8 [EOL] - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Resources (https://community.mybb.com/forum-8.html)
+--- Forum: Plugins (https://community.mybb.com/forum-73.html)
+---- Forum: Plugin Releases (https://community.mybb.com/forum-102.html)
+---- Thread: [For 1.6] Google SEO 1.6.8 [EOL] (/thread-101262.html)



RE: Google SEO 1.6.5 - chaz26 - 08-02-2013

i uploaded every file tha was there into my plugin folder in ftp


RE: Google SEO 1.6.5 - frostschutz - 08-02-2013

Then I don't know but I'm sure you'll figure something out.


RE: Google SEO 1.6.5 - chaz26 - 08-02-2013

ive upload ll files and still get this


RE: Google SEO 1.6.5 - Whiteneo - 08-02-2013

Verify permissions of that files, in some hosts you have to add CHMOD to files manually...


RE: Google SEO 1.6.5 - andrewjs18 - 08-05-2013

frostschutz,

do you recommend putting the rewrite rules in the apache config rather than in an .htaccess?


RE: Google SEO 1.6.5 - Homungus - 08-06-2013

Hi Frost,

first of all I want to thank you for your effort. This Plugin is a great help for everyone. I really appreciate your work.

I installed the Plugin and it worked fine for me, there is only one thing that doesn't work as expected and I don't know why. As mentioned in the readme file, I added {$google_seo_page} to showthread.php and forumdisplay.php in title tag, but there are still no seo links for paged threads.

Here is a link to my forum -> http://www.oldschool-training.de

Any suggestions on that? Keep up the good work!

All the best

//Edit: I'm using mybb version 1.6.10


RE: Google SEO 1.6.5 - PhenomTaker - 08-10-2013

Sorry, but I don't know if it's the right place to post my problem, but I'm new with plugins and all that kind of stuff and I don't find a right place anyway, so hopefully you can help me or tell me where to post it Smile


I just downloaded and installed the plugin Google SEO 1.6.5 but now I've got this problem:
http://s1.directupload.net/images/130810/gk7ef5l9.png

I don't know what to do now and what the problem is.

Also I'm not sure, how I'm supposed to google such a problem Big Grin


I hope you can help me out, thanks! Smile


RE: Google SEO 1.6.5 - frostschutz - 08-10-2013

most likely you're missing language files. unfortunately mybb does not automatically use the english ones when you are set to a different language. so you just have to upload the english language files in your language's as well (inc/languages/*/)


RE: Google SEO 1.6.5 - aj30 - 08-16-2013

I have been using Google SEO plugin from quite some time ... earlier I was using I guess the older version of this plugin which used to render URLS like these

1) http://www.learnqtp.com/forums/making-input-data-unique-t-1031.html

Now after installing the new SEO plugin, the same URL comes up as
2) http://www.learnqtp.com/forums/Thread-Making-input-data-unique


Since the old URLs are already indexed by Google and are pointing from other sources how can I make URLs like 1) to redirect to URLs like 2)

There are tons of URLs lke 1) showing up in my Google Webmasters tool which are giving 404 error. I am assuming there should be some redirect for htaccess which can do the job.

My forum is located at http://www.learnqtp.com/forums/


RE: Google SEO 1.6.5 - frostschutz - 08-16-2013

1) seems to be the old Spicefuse SEO plugin (not by me).

They should be redirected fine, as long as you kept the rewrite rules for them.