MyBB Community Forums
New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Plugins (https://community.mybb.com/forum-73.html)
+---- Forum: Plugin Support (https://community.mybb.com/forum-72.html)
+---- Thread: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 (/thread-102522.html)

Pages: 1 2


New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - fresher123 - 2011-08-26

Hello Everyone,

I am very much liking the MyBB forum, it is quiet simple and easy than other boards.

Now, i have a little problem with Google SEO plugin 1.6.1.

Details of the issue ::

1) Using Google SEO 1.6.1 and MyBB 1.6.4
2) Using a Windows Server
3) Plugin Installed successfully and edited .htaccess properly.
4) No error in plugin page of Google SEO.
5) Even after everything went well with installation, the pages such as posts, threads, etc open 404 error page only.
6) All Settings in Google SEO are activated.

I have also attached an htaccess and fuctions.php file for your reference.
I have installed it by following various tutorials by members of this forum,
I have checked whether apache mod_rewrite is active or not, using webune, http://www.arvindandjyothi.com/forum/rewrite.php , the apache rewrite mode is ON.

but nothing is working for me.

my forum page link : http://www.arvindandjyothi.com/forum/

If you need anything else, please let me know.

Thanks & Regards




RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - ranjani - 2011-08-26

please check it here : Google SEO 1.6.1



RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - fresher123 - 2011-08-26

When i try to install plugin library 4 , it says "the selected plugin does not have to be activated".


RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - ranjani - 2011-08-26

^ just keep uploaded plugin library files - that should work !!


RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - fresher123 - 2011-08-26

I've done that already, but still pages or threads or posts goes to 404 not found.


RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - Euan T - 2011-08-26

Microsoft server does not use a .htaccess file for rewrites. You'll have to manually add them via IIS: http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee215194(WS.10).aspx


RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - ranjani - 2011-08-26

Edit : Not seen an expert's above response
____________________________________

hmm., I hope you have uploaded all the files afresh at correct locations - could you check again ..
AND it appears that your re-write checking file is not coded correctly ..


RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - fresher123 - 2011-08-26

(2011-08-26, 07:35 AM)euantor Wrote: Microsoft server does not use a .htaccess file for rewrites. You'll have to manually add them via IIS: http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee215194(WS.10).aspx

Well, i really appreciate your participation in solving my query.
But, i am a noob in URL redirection, infact with SEO itself.
So, i will be a good student, if you could tell me how to URL rewrite with my windows server hosting for the sole purpose of google SEO to work.

Thanks & Regards




RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - frostschutz - 2011-08-26

Google SEO expects you to be using Apache. Microsoft IIS is not supported.


RE: New Google SEO Plugin not working with myBB 1.6.4 - fresher123 - 2011-08-26

(2011-08-26, 09:15 AM)frostschutz Wrote: Google SEO expects you to be using Apache. Microsoft IIS is not supported.


But Sir, I have Apache mod_rewrite working after i found out with webune tool.
And Also i have seen some post saying Google SEO worked for some Microsoft windows server user.

Please rectify me if i am wrong.

Thanks & Regards