MyBB Community Forums
[For 1.6] Quote Notice - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Plugins (https://community.mybb.com/forum-73.html)
+---- Forum: Plugin Releases (https://community.mybb.com/forum-102.html)
+---- Thread: [For 1.6] Quote Notice (/thread-110949.html)

Pages: 1 2 3


RE: Quote Notice - Paul H. - 2012-01-02

(2012-01-02, 11:33 PM)Solidus Wrote: It wasn't there, I added it, no change.

I don't understand?


RE: Quote Notice - Solidus - 2012-01-02

(2012-01-02, 11:28 PM)pavemen Wrote: odd, its working fine on my production site.

can you check the usercp_options template and look for {$quote_notice_usercp}

^ That Paul. {$quote_notice_usercp} was not in the template, so I added it in, edit options page was still the same.




RE: Quote Notice - Euan T - 2012-01-02

Looks like a nice plugin pavemen, I'll likely try it soon.


RE: Quote Notice - pavemen - 2012-01-02

I am not sure what is happening with Solidus's install, perhaps reuploading all the files? Its a rather simple template change I have done before with other plugins for the UserCP.


RE: Quote Notice - Solidus - 2012-01-02

Done that, checked they are there, and no change.


RE: Quote Notice - pavemen - 2012-01-02

uploaded in binary instead of ascii? this is the whole of the function to modify the usercp

function quote_notice_templateupdate()
{
	global $mybb, $templates, $quote_notice_usercp, $lang;

	if($mybb->settings['quote_notice_enabled'] == 1)
	{
		$lang->load('quote_notice');

		$quote_notice_useroption = $lang->quote_notice_useroption;
	   
		if($mybb->user['quote_notice'] == "1") 
		{
			$quote_notice_selected = " checked ";
		}
		else
		{
			$quote_notice_selected = " ";
		}

		eval("\$quote_notice_usercp = \"".$templates->get("quote_notice_usercp")."\";");
	}
}



RE: Quote Notice - Euan T - 2012-01-02

@Solidus: Is it still installed on GFX Forums? If so, I'm not seeing that same page as you in the User CP...


RE: Quote Notice - Solidus - 2012-01-02

Transfer type is ASCII.
euantor, yes, it is disabled for now.


RE: Quote Notice - pavemen - 2012-01-02

This is really strange to me. Even if I remove the language file and change the template name I don't get the issue you are seeing. It looks like its trying to output binary, perhaps an image. If you have other user cp related plugins, can you try changing the priority of this one to 20 to see if that helps, if not, set it to 1 and try again


RE: Quote Notice - Solidus - 2012-01-03

How do I do that?
I have one other usercp plugin, 'Default Thread Title Color' by Yaldaram.