MyBB Community Forums
i have a problem please help - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 General Support (https://community.mybb.com/forum-127.html)
+------ Thread: i have a problem please help (/thread-113672.html)



i have a problem please help - BeastlyHobos - 2012-02-18

ok so i have a hosting site
x10hosting
i made a website and then got on filezilla

i access my directories through filezilla and followed all the instructions that myBB said to do like change permissions

i uploaded the whole upload file and did everything but when i when to my
site
beastlygfx.x10.mx and added install to the end
my screen page was just white does anyone know how to fix

i have uploaded numerous times and deleted

[Image: filezillapic.jpg]


RE: i have a problem please help - Matt - 2012-02-18

Printscreen your filezilla so we can see where you've put the files. Either the files aren't in the right folder or the server doesn't meet the requirements.


RE: i have a problem please help - BeastlyHobos - 2012-02-20

updated



RE: i have a problem please help - Known - 2012-02-20

Are you sure you added /install/ after the beastlygfx.x10.mx and not just beastlygfx.x10.mxinstall?
Try to check and make sure that your public_html permissions allow you to view it, because you might have changed those permissions somehow.


RE: i have a problem please help - BeastlyHobos - 2012-02-21

(2012-02-20, 11:53 PM)Known Wrote: Are you sure you added /install/ after the beastlygfx.x10.mx and not just beastlygfx.x10.mxinstall?
Try to check and make sure that your public_html permissions allow you to view it, because you might have changed those permissions somehow.

yeh i did /install/ and i changed the permissions exactly how mybb told me and it just gives me a blank white screen

when i first did it i accidentaly uploaded it into the first place instead of public html but i deleted those and uploaded it again but this time into the public html

another thing that filezilla says while i am uploading is transfer aborted or connection timed out but everything still goes into the directory


RE: i have a problem please help - - G33K - - 2012-02-21

I could have a look at this. Could you post your ftp and mysql details in the private inquiries forum: http://community.mybb.com/forum-135.html so that I can login and take a look.


RE: i have a problem please help - BeastlyHobos - 2012-02-21

idk what that stuff is like do you mean the myspl in inc directory in the upload folder


RE: i have a problem please help - - G33K - - 2012-02-21

By Mysql I meant your database details (username, database name and password)


RE: i have a problem please help - BeastlyHobos - 2012-02-21

solved thanks guys Smile