MyBB Community Forums
Problems with inline moderation - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 General Support (https://community.mybb.com/forum-127.html)
+------ Thread: Problems with inline moderation (/thread-119922.html)



Problems with inline moderation - karo - 2012-06-04

Hey!

I'm having problems with the inline moderation.
First of all ist there any other way to moderate the forum?

Now to my problem:
(having the newest version 1.6.8 - just updated it from 1.6.6 to see if it helps - it didn't)
I'm logged in as an admin in the forum. On the "Threadlist of a category-page" i want to delete a thread. I click on the checkbox.
Nothing happens at the counter of the button it still stays Go(0).
If i choose "delete threads" and click on "go" i get this message: Sorry, but you did not select any threads to perform inline moderation on, or your previous moderation session has expired (Automatically after 1 hour of inactivity). Please select some threads and try again.

i checked already in the forum - and added in the "headerinclude"-template following:
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js"></script> 
<script type="text/javascript">jQuery.noConflict();</script>

it didn't help either.
anyone has an idea how i can get the moderation working?

(EDIT)
I just tried some more things.
By changing the theme to the default theme it works again.
does anybody know what in a theme perhaps is missing so that works out?
im using the theme "reksio"


thanks


RE: Problems with inline moderation - Matt - 2012-06-04

URL?


RE: Problems with inline moderation - karo - 2012-06-04

forum.riderpix.com

somebody has an idea???? would be great -would love to go onine with the forum


RE: Problems with inline moderation - OnyxAnomaly - 2012-06-28

I'm experiencing the same problem with all of the APART themes.
I've attempted the same fix with no results.
My Forum: http://exitus.site.nfoservers.com/forum


EDIT:
I discovered it was an issue with the YouTube Page Plugin.
After I removed the plugin and edited the PHP, everything ran smoothly.