MyBB Community Forums
Quick Reply - It Vanished! - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 General Support (https://community.mybb.com/forum-127.html)
+------ Thread: Quick Reply - It Vanished! (/thread-127577.html)



Quick Reply - It Vanished! - Krytic - 2012-10-13

My Quick Reply vanished! I know for sure the thread isn't closed. None of my Showthread templates are altered (one was, but reverting the edit didn't help). It was working alright last week, but now, it's not there. Sad

I did remove the Quick Reply setting in the User CP, but that's all I can remember about altering anything to do with Quick Reply.

How can I get it back and, if you can, how did it vanish?


RE: Quick Reply - It Vanished! - Dragon_Void - 2012-10-13

Go to UCP> Edit Options, and make sure "Show the quick reply box on the view thread page" is ticked Smile


RE: Quick Reply - It Vanished! - Simple3x - 2012-10-13

What is the URL of your forum ?


RE: Quick Reply - It Vanished! - Krytic - 2012-10-13

(2012-10-13, 06:31 AM)Dragon_Void Wrote: Go to UCP> Edit Options, and make sure "Show the quick reply box on the view thread page" is ticked Smile
(2012-10-13, 04:06 AM)Seabody Wrote: I did remove the Quick Reply setting in the User CP, but that's all I can remember about altering anything to do with Quick Reply.

Smile I'll grab the checkbox from my main site and put it back.


(2012-10-13, 06:33 AM)Simple3x Wrote: What is the URL of your forum ?

http://books.empirehostings.net/themes/

Username: test
Password: Test123

Oh, and quite a bit is hardcoded atm - so if English isn't your first language, some things won't appear correctly if you change test's language.


RE: Quick Reply - It Vanished! - Dragon_Void - 2012-10-13

Rather try going to ACP> Settings> Show Thread Options and make sure "Show Quick Reply Form" is set to on.


RE: Quick Reply - It Vanished! - Krytic - 2012-10-13

Okay, WTF? I reinserted the checkbox and the reply form appeared. Removed it and it stayed. ???


RE: Quick Reply - It Vanished! - Leefish - 2012-10-13

try setting that field to hidden, rather than removing it, if you don't want users to change it