MyBB Community Forums
Backslash Problem - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 General Support (https://community.mybb.com/forum-127.html)
+------ Thread: Backslash Problem (/thread-133298.html)

Pages: 1 2


Backslash Problem - rcdubose - 2013-01-22

I just launched a new forum and am getting backslashes every time anyone uses an apostrophe with a word. For example: "I can\'t remember when I was here." I'll get a backslash on the word "can't" every time.

How can this be fixed? Thanks --RichBlush

MyBB version: 1.6.9


RE: Backslash Problem - MisterW - 2013-01-22

(2013-01-22, 10:30 PM)rcdubose Wrote: I just launched a new forum and am getting backslashes every time anyone uses an apostrophe with a word. For example: "I can\'t remember when I was here." I'll get a backslash on the word "can't" every time.

How can this be fixed? Thanks --RichBlush

MyBB version: 1.6.9

Is there a word filter in place causing it?


RE: Backslash Problem - rcdubose - 2013-01-22

(2013-01-22, 10:36 PM)markwesley Wrote:
(2013-01-22, 10:30 PM)rcdubose Wrote: I just launched a new forum and am getting backslashes every time anyone uses an apostrophe with a word. For example: "I can\'t remember when I was here." I'll get a backslash on the word "can't" every time.

How can this be fixed? Thanks --RichBlush

MyBB version: 1.6.9

Is there a word filter in place causing it?

Where would I look for this?

The Editor Style is set to default.


RE: Backslash Problem - MisterW - 2013-01-22

(2013-01-22, 10:42 PM)rcdubose Wrote:
(2013-01-22, 10:36 PM)markwesley Wrote:
(2013-01-22, 10:30 PM)rcdubose Wrote: I just launched a new forum and am getting backslashes every time anyone uses an apostrophe with a word. For example: "I can\'t remember when I was here." I'll get a backslash on the word "can't" every time.

How can this be fixed? Thanks --RichBlush

MyBB version: 1.6.9

Is there a word filter in place causing it?

Where would I look for this?

The Editor Style is set to default.

Admin CP > Configuration > Word filters.


RE: Backslash Problem - rcdubose - 2013-01-22

No Word Filters are in place.


RE: Backslash Problem - Nebulon Ranger - 2013-01-22

Looks like an escaping issue to me.


RE: Backslash Problem - rcdubose - 2013-01-22

Any ideas on how to fix it?

Does anyone know how to fix this?


RE: Backslash Problem - Nathan Malcolm - 2013-01-23

That shouldn't be happening. Contact your web host and ask them because it doesn't happen on any other forum.


RE: Backslash Problem - Euan T - 2013-01-23

Might this possibly be an issue with magicquotes or something? Just thinking out loud


RE: Backslash Problem - Knerba - 2013-01-23

Yes, Euan T is right, it's related to "magicquotes".

You will need to speak to your host to change the settings, something I had to do myself and it worked when they did whatever they did.