MyBB Community Forums
[For 1.8] MyFacebook Connect 3.6 - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Plugins (https://community.mybb.com/forum-73.html)
+---- Forum: Plugin Releases (https://community.mybb.com/forum-102.html)
+---- Thread: [For 1.8] MyFacebook Connect 3.6 (/thread-137797.html)



RE: MyFacebook Connect 3.2 - outlaw16151 - 2017-09-08

the facebook-connect plugin i downloaded is zipped up with 4 different folder lol

it goes:

Users\<snip>\documents\altro\ then you get to the myfacebook-connect

its kinda confusing when i dont have named Users
no folder named: <snip>
no folder named: altro


RE: MyFacebook Connect 3.2 - Shade - 2017-09-08

Sorry, updated the Mods Site build. Anyway, you will find the actual plugin folders in "altro". I somehow screwed up with the latest build and zipped the whole local folder.


RE: MyFacebook Connect 3.2 - outlaw16151 - 2017-09-08

Im getting a white page, when clicking the FacebookConnect. No error just a white page?

oh i forgot, my url is: http://www.outlawsgameroom.com you will see the facebook login link


RE: MyFacebook Connect 3.2 - Shade - 2017-09-08

Check your error.log or error_log file. It's an error of the server, which cannot be debugged on the client side.


RE: MyFacebook Connect 3.2 - outlaw16151 - 2017-09-08

ok, so i cant use this plugin?


RE: MyFacebook Connect 3.2 - Shade - 2017-09-08

You can, but I can't know what happens on your server side. Check the error.log and post its content here.


RE: MyFacebook Connect 3.2 - outlaw16151 - 2017-09-08

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/outlawsg/public_html/myfbconnect/src/Facebook/autoload.php' (include_path='.:/opt/alt/php55/usr/share/pear:/opt/alt/php55/usr/share/php') in /home/outlawsg/public_html/inc/plugins/MyFacebookConnect/class_facebook.php on line 63

ok shade all fixed


RE: MyFacebook Connect 3.2 - Senna - 2018-03-31

I have a problem. The message not show in Facebook page, but into my forum. Something is missing, but I don't now what is.

My forum is: http://forumdosadvogados.com
It's  a brazilian forum dedicated to lawyers building under mybb platform.

This is the message showed:

"The following error occurred trying to accomplish your request: Can't Load URL: The domain of this URL isn't included in the app's domains. To be able to load this URL, add all domains and subdomains of your app to the App Domains field in your app settings. Get in touch with an administrator as soon as possible."

How I solve it?


RE: MyFacebook Connect 3.2 - .m. - 2018-03-31

^ have a look at few search results to fix it.


RE: MyFacebook Connect 3.2 - Senna - 2018-03-31

(2018-03-31, 06:48 AM).m. Wrote: ^ have a look at few search results to fix it.

The results only show the issue into the Facebook. In my forum, the facebook login screen is load, but on return to forum say the URL is missing.

Ps: I can't set the restrict mode URI. It's locked on enable.


Urls add on Facebook API:

http://forumdosadvogados.com/

http://forumdosadvogados.com/myfbconnect.php?action=login

http://forumdosadvogados.com/myfbconnect.php?action=do_login

http://forumdosadvogados.com/myfbconnect.php?action=register



I think a url is missing.

I find the solution here:
https://www.mybboost.com/thread-error-191-can-t-load-url-using-facebook-login-app?pid=1328#pid1328

Ivan Vysotskyi Wrote:acebook developer found a bug in your plugin.

Here:
https://github.com/Shade-/MyFacebook-Con...k.php#L127

I replaced line 127 with following:
$access_token = $helper->getAccessToken($this->fallback);

and it fixed problem for me. The problem is that you pass null to getAccessToken and it remains null that's why facebook said that it was not a valid url:
https://github.com/facebook/php-graph-sd...r.php#L215

If will patch your code locally on my site and will wait for plugin update.

Thank you for looking into issue.

Thanks!