MyBB Community Forums
Can't see attachments - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 General Support (https://community.mybb.com/forum-127.html)
+------ Thread: Can't see attachments (/thread-141130.html)

Pages: 1 2


Can't see attachments - blogantinom - 06-17-2013

Hi, since a few weeks, without any change to the environment the attachments suddenly stopped showing. I checked on the server and permissions and free space are just fine. I also disabled google pagespeed but still nothing.

The images on the serve are valid, they are on the attachments table, but they are not shown correctly. I have now thousand of posts without the images.

Please someone could give me some help please?

An example that should be working:
http://forum.antinovaordemmundial.com/attachment.php?aid=2033

Forum url:
http://forum.antinovaordemmundial.com


RE: Can't see attachments - .m. - 06-17-2013

please do not post a new thread for earlier posted issue (Attachment images aren't shown)


RE: Can't see attachments - blogantinom - 06-17-2013

Here you can see the direct url to the attachment (directly to the .attach file), which works:

http://forum.antinovaordemmundial.com/uploads/201306/post_8739_1371395612_1d68da484c9c78836492c9ced125ea2e.attach

And here using the attachment.php, which doesn't work:
http://forum.antinovaordemmundial.com/attachment.php?aid=2042

Sorry .m., but I am really desperate, my 1/2 million views/month forum has all attachments broken and I don't know what to do :/


RE: Can't see attachments - Destroy666 - 06-17-2013

Do you use Tapatalk? Try uninstalling it and uploading image. If still nothing, try disabling all plugins in Settings -> General Configuration (set to yes) and uploading again.


RE: Can't see attachments - blogantinom - 06-17-2013

Hi @Destroy666: no don't use Tapatalk.
The images are uploaded fine, I tested the file on the server and it can be viewed normally when I download via ftp.

Is there some way for mybb to link to attachments directly bypassing attachment.php?

eco


RE: Can't see attachments - blogantinom - 06-28-2013

Stil haven't been able to fix this. Could some developer have a look at my install? I'm willing to pay for this.


RE: Can't see attachments - blogantinom - 07-01-2013

Would anyone help in exchange for some paypal donation?


RE: Can't see attachments - .m. - 07-01-2013

^ PM sent (though I wish that someone from support staff or D666 could offer direct help)


RE: Can't see attachments - blogantinom - 07-01-2013

(07-01-2013, 04:35 PM).m. Wrote: ^ PM sent (though I wish that someone from support staff or D666 could offer direct help)

Thanks .m., I replied your PM.


RE: Can't see attachments - .m. - 07-03-2013

the issue is due to using of a unicode language (Portuguese) for the front end of forum.
unable to trace the exact cause but switching to English language appears to be fixing
the issue. (removing or renaming inc/languages/portuguese.php file may be required)

updating Portuguese language files to the latest available version (1608) not solved it.
I've also tested it on local test board and I was able to reproduce this attachments issue.