MyBB Community Forums
[Installing] Installation Problems - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 Installation and Upgrades Support (https://community.mybb.com/forum-162.html)
+------ Thread: [Installing] Installation Problems (/thread-151537.html)



Installation Problems - BenJ30 - 2014-03-01

Hello everyone,
So I was following the installation guide for mybb. I uploaded the files to my site and then done as the installation guide said by removing some code from some sql file.

After I done all that it said I went on to the next step and it said go to the site with the /forum/install/ on the end of the web address. So after doing that it puts me on a whitepage like it isn't loading and the web address is 'http://redirect.main-hosting.com/error404.php/26?forum.piratesgate.eu' the sub-domain I am using is forum.piratesgate.eu and the forum software is uploaded to the forum(subdomain) folder.

If anyone is able to help me with this i'd be very grateful.
Thanks,
Ben


RE: Installation Problems - Nathan Malcolm - 2014-03-01

Unless you're running MySQL 4 you don't need to edit any files.

Your forum loads fine for me: http://forum.piratesgate.eu/


RE: Installation Problems - BenJ30 - 2014-03-01

When I load it i get the MyBB Internal Error telling me that the board is not configured or installed. The installation guide told me to put /forum/install on the end of my domain but that just redirects me to the blank website I put in my first post. Also as you said about the SQL not needing to be edited unless it was running MySQL 4. According to the host I am running MySQL 5 so I put a new version of the file i edited in.


RE: Installation Problems - Nathan Malcolm - 2014-03-01

Quote:When I load it i get the MyBB Internal Error telling me that the board is not configured or installed. The installation guide told me to put /forum/install on the end of my domain but that just redirects me to the blank website I put in my first post.

That was only an example. Your forum is located at forum.piratesgate.eu so you need to go to forum.piratesgate.eu/install/


RE: Installation Problems - BenJ30 - 2014-03-01

Ohhh. Thank you for you help Smile I'm now installing it.