MyBB Community Forums
Admin CP Not functional 1.6.13 - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 Installation and Upgrades Support (https://community.mybb.com/forum-162.html)
+------ Thread: Admin CP Not functional 1.6.13 (/thread-154597.html)



Admin CP Not functional 1.6.13 - CV-TV - 2014-06-08

After Upgrading myBB Board to 1613 I can't use the Admin-CP. When I log in I see the mainpage but by selecting a Menu I have to log in again but I can't log in. Is says "Invalid Login!".

What can I do? I moved to another hoster a few days ago and upgraded today.

Thanks for help




RE: Admin CP Not functional 1.6.13 - VoIP - 2014-06-08

(2014-06-08, 09:04 AM)CV-TV Wrote: After Upgrading myBB Board to 1613 I can't use the Admin-CP. When I log in I see the mainpage but by selecting a Menu I have to log in again but I can't log in. Is says "Invalid Login!".

What can I do? I moved to another hoster a few days ago and upgraded today.

Thanks for help


You said new host, so did you remember to re-edit your sql connection, and did you remember too change cookies location?


inc/settings.php
.mydomain.com
/

inc/config.php
Database


RE: Admin CP Not functional 1.6.13 - CV-TV - 2014-06-09

Thx! It worked!


RE: Admin CP Not functional 1.6.13 - VoIP - 2014-06-14

If your question has been answered: Make sure to mark the thread to solved! So a staff member can lock this for ya! Smile


RE: Admin CP Not functional 1.6.13 - sallyabc - 2014-06-25

(2014-06-08, 04:01 PM)Ace700 Wrote:
(2014-06-08, 09:04 AM)CV-TV Wrote: After Upgrading myBB Board to 1613 I can't use the Admin-CP. When I log in I see the mainpage but by selecting a Menu I have to log in again but I can't log in. Is says "Invalid Login!".

What can I do? I moved to another hoster a few days ago and upgraded today.

Thanks for help


You said new host, so did you remember to re-edit your sql connection, and did you remember too change cookies location?


inc/settings.php
.mydomain.com
/

inc/config.php
Database

Thanks, I encountered the same problem, but how to re-edit these files?
I mean what changes must I do in these files?
It will be much appreaciated if you could let me know details.
Sorry to bother you again.


RE: Admin CP Not functional 1.6.13 - VoIP - 2014-06-25

http://community.mybb.com/thread-154924.html this should help you out. Once this is done, then go to:

ACP->Configuration->Settings and fix your things there.


RE: Admin CP Not functional 1.6.13 - sallyabc - 2014-06-27

(2014-06-25, 07:23 PM)Ace700 Wrote: http://community.mybb.com/thread-154924.html this should help you out. Once this is done, then go to:

ACP->Configuration->Settings and fix your things there.

Thanks, you are so awesome, it has been resolved.