MyBB Community Forums
Guests not showing up - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 General Support (https://community.mybb.com/forum-127.html)
+------ Thread: Guests not showing up (/thread-155980.html)



Guests not showing up - Neovo - 2014-07-12

Hey. I've tried to fix this problem for some time now but I just can't find the one causing this problem. My forum says 0 guests online but I know that there were at least 5. So the issue is, why it won't recognize any guests or update the guest number?


RE: Guests not showing up - Flavius Popa - 2014-07-13

I'm just curious: how do you know that there were "at least 5" guests? Anyway, what "Cut-off Time" you have set in AdminCP->Configuration->Settings->Who's Online ?


RE: Guests not showing up - Neovo - 2014-07-13

(2014-07-13, 04:22 AM)Flavius Popa Wrote: I'm just curious: how do you know that there were "at least 5" guests? Anyway, what "Cut-off Time" you have set in AdminCP->Configuration->Settings->Who's Online ?

I asked them to and I just knew they were there but it didn't show any of them.

It's not that. Something else is causing the issue


RE: Guests not showing up - Flavius Popa - 2014-07-13

However, have you tried to set a higher value? Let's say "10800" (this means 7 days). What is the result? Is still "0" guests?


RE: Guests not showing up - Neovo - 2014-07-13

(2014-07-13, 04:35 AM)Flavius Popa Wrote: However, have you tried to set a higher value? Let's say "10800" (this means 7 days). What is the result? Is still "0" guests?

The result is still 0 :/


RE: Guests not showing up - Neovo - 2014-07-16

Still need help with this


RE: Guests not showing up - Neovo - 2014-07-18

Bump :/


RE: Guests not showing up - JimR - 2014-07-21

do you have any plugins running that may effect sessions ? worth disabling all your plugins and see if you still get the problem