MyBB Community Forums
Missing images on forums homepage - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Missing images on forums homepage (/thread-158671.html)

Pages: 1 2 3


Missing images on forums homepage - EMPBLMMMSD - 09-04-2014

I fixed up everything except these missing images. Any reason why they're missing


RE: Missing images on forums homepage - Jabberwock - 09-04-2014

Yeah on mine they are missing too.

They exist as png but not as gif.

Someone can provide a fix?


RE: Missing images on forums homepage - Destroy666 - 09-04-2014

You need to make sure that:
1. The forumdisplay_thread template contains this or similar code:
<span class="thread_status {$folder}" title="{$folder_label}">&nbsp;</span>
2. Your theme has a stylesheet with this content:
.thread_status {
	display: inline-block;
	width: 16px;
	height: 16px;
	background-image: url(images/folders_sprite.png);
	background-repeat: no-repeat;
}

.thread_status.dot_folder {
	background-position: 0 0;
}

.thread_status.dot_hotfolder {
	background-position: 0 -20px;
}

.thread_status.dot_hotlockfolder {
	background-position: 0 -40px;
}

.thread_status.dot_lockfolder {
	background-position: 0 -60px;
}

.thread_status.dot_newfolder {
	background-position: 0 -80px;
}

.thread_status.dot_newhotfolder {
	background-position: 0 -100px;
}

.thread_status.dot_newhotlockfolder {
	background-position: 0 -120px;
}

.thread_status.dot_newlockfolder {
	background-position: 0 -140px;
}

.thread_status.folder {
	background-position: 0 -160px;
}

.thread_status.hotfolder {
	background-position: 0 -180px;
}

.thread_status.hotlockfolder {
	background-position: 0 -200px;
}

.thread_status.lockfolder {
	background-position: 0 -220px;
}

.thread_status.movefolder {
	background-position: 0 -240px;
}

.thread_status.newfolder {
	background-position: 0 -260px;
}

.thread_status.newhotfolder {
	background-position: 0 -280px;
}

.thread_status.newhotlockfolder {
	background-position: 0 -300px;
}

.thread_status.newlockfolder {
	background-position: 0 -320px;
}
By default it's in thread_status.css attached to forumdisplay/usercp/search.php


RE: Missing images on forums homepage - EMPBLMMMSD - 09-05-2014

Thanks, Destroy666. It's fixed. Smile


RE: Missing images on forums homepage - ThePanda - 09-05-2014

(09-04-2014, 10:20 PM)Destroy666 Wrote: You need to make sure that:
1. The forumdisplay_thread template contains this or similar code:
2. Your theme has a stylesheet with this content:

By default it's in thread_status.css attached to forumdisplay/usercp/search.php

Hi, I'm also facing the same issue as OP.

1) I checked the template and that code exists in the template.
2) I use the default theme and the code exists the stylesheet as you had posted.

But still those icons are missing. Please help. Thanks.


RE: Missing images on forums homepage - Destroy666 - 09-05-2014

(09-05-2014, 08:04 PM)ThePanda Wrote:
(09-04-2014, 10:20 PM)Destroy666 Wrote: You need to make sure that:
1. The forumdisplay_thread template contains this or similar code:
2. Your theme has a stylesheet with this content:

By default it's in thread_status.css attached to forumdisplay/usercp/search.php

Hi, I'm also facing the same issue as OP.

1) I checked the template and that code exists in the template.
2) I use the default theme and the code exists the stylesheet as you had posted.

But still those icons are missing. Please help. Thanks.

URL should be provided for theme issues.


RE: Missing images on forums homepage - ThePanda - 09-05-2014

(09-05-2014, 08:09 PM)Destroy666 Wrote: URL should be provided for theme issues.

Here is the link to the forum. Thanks. Smile


RE: Missing images on forums homepage - Destroy666 - 09-05-2014

2nd step is not done correctly - thread_status.css and other 1.8 specific stylesheets are missing. If you're sure that they are available for your theme in ACP, please provide temporary admin account in PM so I can check it.


RE: Missing images on forums homepage - ThePanda - 09-05-2014

(09-05-2014, 08:27 PM)Destroy666 Wrote: 2nd step is not done correctly - thread_status.css and other 1.8 specific stylesheets are missing. If you're sure that they are available for your theme in ACP, please provide temporary admin account in PM so I can check it.

Please check PM. Thanks.


RE: Missing images on forums homepage - Destroy666 - 09-05-2014

I see, saving Stylesheet Order and Theme Properties fixed it.