MyBB Community Forums
[Error Message] Stats Graphs not working, debug messages.. - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.6 (https://community.mybb.com/forum-138.html)
+------ Forum: 1.6 General Support (https://community.mybb.com/forum-127.html)
+------ Thread: [Error Message] Stats Graphs not working, debug messages.. (/thread-159259.html)



Stats Graphs not working, debug messages.. - thankmelater - 2014-09-12

Admin > Tools > Statistic not working correctly. Graphs are not drawn and the typical little icon for wrong images is shown.

To see what is wrong I activated PHP debugging in admin/modules/tools/statistics.php with

Quote:ini_set('display_startup_errors',1);
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(-1);


as per https://stackoverflow.com/questions/845021/how-to-get-useful-error-messages-in-php


This is what I get on top of the page:


Quote:Notice: Undefined index: from_year in admin/modules/tools/statistics.php on line 61

Notice: Undefined index: from_year in admin/modules/tools/statistics.php on line 69

Notice: Undefined index: page in admin/modules/tools/statistics.php on line 82

Notice: Undefined property: MyLanguage::$myfbconnect in inc/plugins/MyFacebookConnect/class_update.php on line 23

Notice: Undefined index: update in inc/plugins/MyFacebookConnect/class_update.php on line 31


This is what I get exactly where the three graphs (Users, Threads, Posts) should be drawn:


Quote:Notice: Undefined index: change_users in admin/modules/tools/statistics.php on line 154

Notice: Undefined index: change_threads in admin/modules/tools/statistics.php on line 155

Notice: Undefined index: change_posts in admin/modules/tools/statistics.php on line 156


Anyone's got a clue?
Thanks.


RE: Stats Graphs not working, debug messages.. - StefanT - 2014-09-12

PHP Notices can be ignored (at least as a user Wink), they are probably not the cause for your problem.