MyBB Community Forums
Quoting Problems - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Quoting Problems (/thread-159851.html)



Quoting Problems - EMPBLMMMSD - 09-20-2014

Everytime I quote someone's post, when I leave my own message on the quoted post, my own messages isn't posted. Just the quoted message. Any fix to this?


RE: Quoting Problems - .m. - 09-20-2014

if it is upgraded forum (from MyBB 1.6.x) then have you updated code in the templates ?
upgrading guidance Wrote:Visit your Admin Control Panel, then go to Templates & Style > Templates > Find Updated Templates. This will show you a list of all the templates that have changed during the upgrade.

You can either revert these templates to their default - meaning all the changes you've made to it will be removed - or you can see a Diff Report which will show you exactly what's changed. If you have a custom theme installed, it is probably best that you look at the Diff Report and apply the changes you need.



RE: Quoting Problems - EMPBLMMMSD - 09-20-2014

I get the green message:

There are currently no templates which have been updated since you last upgraded.

I don't know what that means.


RE: Quoting Problems - Destroy666 - 09-20-2014

Let me guess - are you using IE? http://community.mybb.com/thread-159453-post-1103097.html#pid1103097


RE: Quoting Problems - EMPBLMMMSD - 09-20-2014

Yes, I am.


RE: Quoting Problems - martec - 09-21-2014

(09-20-2014, 09:01 PM)EMPBLMMMSD Wrote: Yes, I am.

revert the change below after 1.8.1 released.

In Newreply template:

find:

<form action="newreply.php?tid={$tid}&amp;processed=1" method="post" enctype="multipart/form-data" name="input">

replace:

<form action="newreply.php?tid={$tid}&amp;processed=1" method="post" enctype="multipart/form-data" name="input" onclick="$('#message').sceditor('instance').updateOriginal();" >