MyBB Community Forums
white space - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: white space (/thread-168329.html)

Pages: 1 2


white space - iturdu - 2015-03-11

Recently i have chnged my hosting and my domain name . now i have a problem like white spaces please see screen shot below :


RE: white space - Ikerepc - 2015-03-11

Try to upload new default theme...
It is in attachment


RE: white space - iturdu - 2015-03-11

(2015-03-11, 01:38 PM)Ikerepc Wrote: Try to upload new default theme...
It is in attachment

i have tried to upload it from the admin panel but i got this error :

A theme with the same name already exists. Please specify a different name.


RE: white space - rockenren - 2015-03-11

Can we have url?


RE: white space - iturdu - 2015-03-11

here is my link :

http://taleemimaktab.in


RE: white space - rockenren - 2015-03-11

Open template called "forumbit_depth1_cat",
find:
<table class="tborder" cellspacing="1" border="0" cellpadding="1">
change it to:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">

The problem is in cellpadding="1" rule for forumbit table.


RE: white space - iturdu - 2015-03-11

Here is My Forumbit_Depth1_cat Code :
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead{$expthead}" colspan="5">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div><strong><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong><br /><div class="smalltext">{$forum['description']}</div></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
</table>
<br />



RE: white space - Ikerepc - 2015-03-11

When uploading you have a place for theme name. Write some name. That will rewrite default name and you will be able to upload it.


RE: white space - rockenren - 2015-03-11

(2015-03-11, 03:01 PM)iturdu Wrote: Here is My Forumbit_Depth1_cat Code :

<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead{$expthead}" colspan="5">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div><strong><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong><br /><div class="smalltext">{$forum['description']}</div></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
</table>
<br />

open settings of your theme in ACP and check Inner Table Border Width value. If it set to 1. set it to 0 and save.


RE: white space - iturdu - 2015-03-11

(2015-03-11, 03:04 PM)Ikerepc Wrote: When uploading you have a place for theme name. Write some name. That will rewrite default name and you will be able to upload it.

wait i checked it .

(2015-03-11, 03:06 PM)rockenren Wrote: open settings of your theme in ACP and check Inner Table Border Width value. If it set to 1. set it to 0 and save.

thanks man . I have solved My Problem .